I-See 論壇 » 頭像評評站 » just beacuse my love

2007-2-27 09:08 PM F!esTa:P
just beacuse my love

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-2-27 09:16 PM CHARMAINE晴
玉木宏個HD我覺得好似白得濟...好似無咩血色...(個人意見)

字BAN係粉紅色...好令...但係點解好似有個人咁GE...係你GE設計??

字BAN較好

SUP

2007-2-27 09:18 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]綠茶妹B[/i] 於 2007-2-27 09:16 PM 發表
玉木宏個HD我覺得好似白得濟...好似無咩血色...(個人意見)

字BAN係粉紅色...好令...但係點解好似有個人咁GE...係你GE設計??

字BAN較好

SUP [/quote]
'

玉木俾我整成甘 t^t

字ban係有人架

好令架佢~

2007-2-27 09:22 PM bobbycute
字BAN,,粉紅色*v*
唔知點解感覺上好淡...
玉木hd,,''好''白但好滑,,
較暗d會更好,,
字有點不襯,,

sup*  =]

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2007-2-27 09:43 PM 編輯 [/i]]

2007-2-27 09:34 PM RIRIKY
字 b a n 字色深色點會更好 . . 底好美 . .整體也很美 . .
h d 美化太白 . . 無乜血色甘 . . [ 原圖就系甘?] S u p !

2007-2-27 09:59 PM 蒙妮卡x]`
babe 我好掛住你 xddd

字 ban 好正 =] 個女仔都好靚 xd
玉木 hd 美化冇咩血色,, 其他幾好 =]

sup

2007-2-27 10:12 PM 莊子
哇; 第一果好令AH!;
XD!* ` WAKAKA!; 不過果人
果度有紋牙;

2007-2-27 10:49 PM cat.
ban 人可以深色d ^o^ 字唔太好 ~ ban底美
head好似青左dd XD
support!

頁: [1]
查看完整版本: just beacuse my love