I-See 論壇 » 頭像評評站 » 唱K ! 睇戲 !

2007-2-24 09:59 AM
唱K ! 睇戲 !

今日不會再回家了呀xd
因為今日要做好多野xd
唱K!!睇戲 !!xDDD
ping
yamapi的好亂-口-
框唔match

cathy的
字同下面條野唔match-口-

maki的
人模左dd

sa的
偏黃-口-

好失敗.....

2007-2-24 11:57 AM PinKi
yamapi ban 色5錯..ds 都幾好..美化光左d
aoi ban 字色5 mh..
maki ban 都5錯
sa ban 美化麻麻...bg 5錯...
整體都幾好呀...sup devil

2007-2-24 12:08 PM Kathy..
整得好靚呢~
第2個條野..深色返多d好d
sup=)

2007-2-24 05:01 PM 蒙妮卡x]`
YAMAPI 的我覺得超正呀 XD
AOI 的字同果條野的色不 MATCH個 BAN,, 其他好正!
MAKI 的右邊 2 個人 同左邊果個的色不太一樣 *V* 框色幾SHARP =]
SA 的面色有 D 怪 =V= 但底幾靚 ; ]

SUP呀,, 玩得開心D ! >W<

2007-2-24 06:30 PM 牙帽''
是同一SET BANNER. ..
FEELING是一樣的 . ..XD
SASA的美化有心整成噤的MA?中間的色好似不太一樣. ..
但是TT整得不錯. ..XD.
山P的不錯BO. .我覺得噤多個最好. ..MIX得幾好FEEL. ..
SUPPORT

2007-2-24 07:26 PM TWING
1... 美化怪怪地 ... 但d bh 落得好正
2... 字度正...不過色唔係幾襯ban
3,4...整體都幾好呀...不過sa個...中間色怪怪地咁

2007-2-24 08:07 PM
HAT+WINGYI
sa的是加左tt所以深色左
美化冇甘深的=-=

2007-2-24 10:34 PM iamBONNIE
第一個面色有點怪
sa果個中間塊面唔同色
其他都唔錯

頁: [1]
查看完整版本: 唱K ! 睇戲 !