I-See 論壇 » 頭像評評站 » 和也 ! 生日快樂 !

2007-2-23 11:00 AM
和也 ! 生日快樂 !

今日係kame的生日呢
我是去左jr.的網check過才肯定的/口\xD
做左一個b-day ban呢
色好怪呀-口-   字都怪怪的
之後ping icon..
有一set是比我bid 的
mika set是自己整比自己的
冇lala係甘整icon-0-  我痴左線xd
ping
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-2-23 11:51 AM VanessaXTabo
所 有 b a n   o r   i c o n s   b a n   g e 顏 色 都 很 美 !

特 別 係 k a m e   b a n 同 埋 第 4 個 b a n 第 二 行 第 一 個 的 i c o n !

色 同 光 度 很 美!

k a m e   b an 的 框 我 較 愛 第 一 個 -333-

2007-2-23 12:39 PM AR琪
BAN的FEEL唔錯 係字唔係咁好

SET 1 最尾果行第3個色唔係咁好
有幾個暗左D SUPPORT : ]

2007-2-23 01:06 PM hirochan
BAN 2 的框比較好..色好美..只係美化怪咗少少...

ICON很美呢..MIKA的至正..色好COLORFUL呢///

2007-2-23 04:52 PM ying:)
第2個吾錯. 字同果條白色野吾好`
第一行最尾果個怪左小小, 你頭像的mika好正<3!
十卜devil*

2007-2-23 05:09 PM PinKi
kame ban 5 錯...可以美番白少少.. 面上既紋擦左會令d
兩set icon都好令...  特別係mika 果set 色正`

kame 生日快樂!!!! -v-"
support devil

頁: [1]
查看完整版本: 和也 ! 生日快樂 !