I-See 論壇 » 頭像評評站 » 23/2 KAME生日快樂. ..

2007-2-22 11:22 AM 牙帽''
23/2 KAME生日快樂. ..

2月23日到KAME生日喇. ..太好
但係2月26日又到MIKI. ..XD. ..
,但左KAME BANNER先. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-2-22 11:32 AM hirochan
KAME生日快樂呀~!!雖然仲有一日...JUN都係呢....

1ST BAN 字不是很MATCH...美化可以更好,,,,TT可以淡D....

JUN的唔錯呢..很美..字都好襯..美化都好好...SIZE大返D會更美^.^

2007-2-22 12:15 PM RAIKE
龜的很好 . 係中間幅圖的圖質差了點 ...

潤君的 .. 美化有點唔 mh . 美化紅點更好 : )

^0^

2007-2-22 12:25 PM mikii
kame生日快樂
kame的 字不太好
JUN的很美喔!

2007-2-22 12:30 PM 浩琳
KAME生日快樂!!第一個大字細字唔係咁襯!
不過整體黎講好靚!

2007-2-22 12:41 PM 冷面笑像
你的技術進步了很多呢~
特別是第二個
bg得
美化得
design美

1....bg不錯
       美化得
       人可以細一點

2007-2-22 01:24 PM herher``
粉紅得好美 .. xd
no.1中間怪怪地 -0-
字唔match ..
帽帽的風重現了 xdd "
support :]

2007-2-22 01:47 PM AR琪
2個都好靚
2個mix同feel都好襯 2果個美化無咁藍會更好
support ; ]

2007-2-22 02:08 PM TWING
第2超正....色十分好呀

1....整體都很好...但字麻麻

2007-2-22 06:24 PM PinKi
Kame   hapi b!rthday *
kame ban 好正..mix 得很好,,字麻麻..其他都好好
Jun BAN 好正 呀* 色好令...整體都很捧,..
SUP!!!!!

頁: [1]
查看完整版本: 23/2 KAME生日快樂. ..