I-See 論壇 » 頭像評評站 » 新年大快樂. ..利是利是. ..XD

2007-2-21 02:03 AM 牙帽''
新年大快樂. ..利是利是. ..XD

新年喇新年喇. ..一年為左嘜. ..就係新年咋
WOOOOOOOO. ...唔係好多利是- - . ..得幾百. ..XD
LEI個星期要再努力DDDDDDDDD. ..你地都係

TOTAL有4個BANNER. ..
有D係是幾日整架喇. ..不過. ..
好樣衰. ..而加加埋一齊開POST啦. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-2-21 02:34 AM 西瓜仔a_a
sayu的左邊美化不同 字型不太match.
eri的美化不太好 色有點不襯
reina的字型不match >3<
整體不錯的!
sup :)

2007-2-21 03:04 AM 冷面笑像
1...美化不錯
      bg美

2...可加影..
       bg is ok
      美化得
        紋可淺色點

3...紋可淺色
      美化可白點
      mix得

4...美化可白點
      colour is ok
      design不錯

5...美化不錯

2007-2-21 09:55 AM :Kaikoey:
w00 ! thz 帽帽 !
我個個最令 *V*
美化很好! 光小小可能會仲好 XDDD
還是帽帽風 XD

2007-2-21 10:01 AM
sayu的字唔match
07-1
tt整到面
07-2
色怪怪的  字唔多match
eri的feel不錯

美化色不錯

2007-2-21 10:20 AM 牙豆''
哦 .. 俾我發現左你咁無聊=0="
t a n a k a  h a t  ! ! x d ..

哈 . 唔駛評. 靚`
sayu果個美化最好xD .

呵呵 . 我連ban都唔識整哦 .. .評咩`xd ..
帽帽教我 ..
帽帽冇毛.. <3

2007-2-21 12:34 PM AR琪
1.2都唔錯
3果個可以光D 4果個FEEL唔錯
最後的美化唔錯 SUPPORT : ]

頁: [1]