I-See 論壇 » 頭像評評站 » 評 ar@yeeyingkoeyking=kihat + raike

2007-2-19 02:51 AM manki..
評 ar@yeeyingkoeyking=kihat + raike

tp 名是牙人們的,
但作品只有四件,xd ( 去簽收~ )

raike 是頭先見到佢有開po 招野,
心血來潮弄的簡單的作品. 什么也沒做,
除了簡單的美化外, 祝你新年快樂

( 其他fd作品弄制中,, )

2007-2-19 02:57 AM 牙帽''
WOOOOOOOOOOOO. ..ISEE一上得返你就開POST喇. ..真有心. ..XD
我鍾意豆豆同YEEE仔果個. ..LEI排又見唔到YEE仔= = . ..
奇奇怪怪. .成日都唔齊人. ..真的是. ..無奈- - . ..
噤快又新一年. ..你就幾左噤多個BANNNN仔. ..
美化好正. ...SUPPORT

2007-2-19 03:07 AM manki..
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2007-2-19 02:57 AM 發表
WOOOOOOOOOOOO. ..ISEE一上得返你就開POST喇. ..真有心. ..XD
我鍾意豆豆同YEEE仔果個. ..LEI排又見唔到YEE仔= = . ..
奇奇怪怪. .成日都唔齊人. ..真的是. ..無奈- - . ..
噤快又新一年. ..你就幾左噤多個BAN ... [/quote]

其實我比較愛YING 的那種, MM..
已經弄不成了再..
呢2日心血來潮才做到.
過埋今日又好難有時間同心機弄了,,XD

嘿.HAPI NEW YEAR

2007-2-19 03:07 AM bobbycute
美化得,,
raike 的,,好白,,有點OVER
DESIGN得,,

SUP U,,=]
HAPI NEW YEAR

PS.點解要走呀?

2007-2-19 05:50 AM kar.
hd字更明顯更好

第一個reina ban 2人中間怪怪地?!

其他很不錯

2007-2-19 10:12 AM herher``
miki隻眼好似怪怪地 !?
美得好正 .. 白得黎 .. 又唔差 ..
第1個reinaban令d !!
icon 好朦 ... =v=
feel好正 !!
support :]

2007-2-19 01:37 PM RAIKE
miki 隻眼怪左小小
reina 的很好 : )
其他都不錯的
謝謝manki ^0^ 新年快樂 !*v*

2007-2-19 02:02 PM Kathy..
美化全部都超棒!
我覺得king那個feel最好..色好正
sup=)

2007-2-19 03:35 PM AR琪
sayu的很美 feel很好
第1個ban 人的眼真係怪左少少
其他都很好 : ]

2007-2-19 08:12 PM TWING
好正 .... 框都好正 ... reina既美化正...係miki 既滑d 仲好

頁: [1]