I-See 論壇 » 頭像評評站 » Ya3 新圖一級捧 ^0^

2007-2-7 06:29 PM RAIKE
Ya3 新圖一級捧 ^0^

就是很好 ^0^
比較喜歡弄蛋糕的那個 ~

白底個個 . 玩玩野的 xp

wa ! 評區來了不速之客 ! : ]

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-2-7 06:35 PM 編輯 [/i]]

2007-2-7 06:38 PM F!esTa:P
BI FEEL IS GOOD
NAY BE ADD SOME WORDS

B2 & 3 IS GOOD!
MAY FA IS GD!

2007-2-7 07:07 PM hirochan
BAN 1 DES 好特別...有D搞笑既FEEL....

BAN2..3 ,,,FEEL好正1....BAN2的框子好特別..十分可愛~!!!色也很美.....

2007-2-7 07:10 PM TWING
ban1 feel is gd

ban2色好好...圖擺位同字都不錯

ban3好白.....遠睇有d似斑點....幾特別呀

SUPPORT

PS.評區來了那個不速之客呀....xD

2007-2-7 08:08 PM AR琪
1.同2都很好 feel同美化很好
最後的玩野都好靚 呀 support : ]

2007-2-7 08:20 PM S-ECRET;3
圖擺位同字都不錯!~

2007-2-7 08:25 PM kar.
全部既美化都好正 ._.

DES TOO ~ 排得好靚

SUP

2007-2-7 08:37 PM cat.
BAN1 FEEL好正呢 = ]
BAN2+3 框感覺上唔太襯
BAN4+5 個FEEL好得意
SUPPORT!

2007-2-7 08:44 PM iamBONNIE
ban 好靚 ~
排版正呀
第四個超爆多人頭 *0*
好得意=]

2007-2-7 09:01 PM
第一個特效整到人mama.
第二個有小小亂.但feel好正
白底的好正xd

2007-2-7 09:07 PM 牙盈''
哎呀
是哪個不速之客呀

1st feel 不錯 但人色可更 sharp
2nd / 3rd 好 cute 好 lively 色同字既擺位都好好
4th 超可愛 X]   
yayayah 看得人眼花瞭亂 =3=

給好多個 support ~

2007-2-7 09:24 PM Kathy..
甚麼不速之客呀*v*
頭2個都很好
美化排位果d都係
白色那個好多個人頭*v*
sup

2007-2-7 11:46 PM PUI.
邊個係不速之客?!脫晒節啦我-,-  x)
好美好美;xD]
橙色個框好正*3*
白色個睇到有d花,xDD
support

2007-2-7 11:51 PM bobbycute
PIC 2&3 VERY BEAUTIFUL!!!
白底的:花花DE,BUT ALSO BEAUTIFUL=]

2007-2-8 12:01 AM 蒙妮卡x]`
1 - 加多 d 星星吧 xd 我喜歡星星 ( 爆 )
2 + 3( 不是日日蔬菜 -0- ) - 很熱鬧的感覺,, 很好喔! 而且蛋糕好像好好吃 >U<
4 + 5 - 也是很熱鬧很美的 ; )

不速之客 ?!

sup =]

2007-2-8 06:44 PM wei.
全部野整體都好正呀!
FEEL 好好的, DES 都好特別*
白底個張好得意呀,
睇落去好次用左好多時間整@@"

2007-2-8 08:29 PM RAIKE
謝謝大家 : )
無言感激 . = ]

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-2-8 12:01 AM 發表
1 - 加多 d 星星吧 xd 我喜歡星星 ( 爆 )
2 + 3( 不是日日蔬菜 -0- ) - 很熱鬧的感覺,, 很好喔! 而且蛋糕好像好好吃 >U<
4 + 5 - 也是很熱鬧很美的 ; )

不速之客 ?!

sup =] [/quote]
蛋糕一定是很好吃 . 因為是他們弄的 ^0^

[quote]原帖由 [i]蠢__:][/i] 於 2007-2-8 06:44 PM 發表
全部野整體都好正呀!
FEEL 好好的, DES 都好特別*
白底個張好得意呀,
睇落去好次用左好多時間整@@" [/quote]
我很懶的 . 用了很少時間就算數了 ^0^

2007-2-8 10:10 PM ttsee
[color=#360000]ban1下一塊面有d怪 其他很好
ban2&3 完美
ban4 很奇怪=.=

很喜歡你的"jerry"ban[/color]

2007-2-9 05:36 AM 冷面笑像
1...design不錯
      美化得
      左邊可加字

2...design不錯
       美化得

3...design不錯
        可加colour

支持拉奇兄