I-See 論壇 » 頭像評評站 » F0R BID . *V*

2007-2-5 02:10 PM :Kaikoey:
F0R BID . *V*

=V= 嘿嘿 .. 我又整了黎BID .. 看到很多人刀開BID牙 X)

今天不用上學 X)
整了很多 -V- ALL是今天弄的`

比較喜葵那個 XD

BID的關係 -V- 所以SELL了 !
最尾的GIF ... 超喜愛 ! -V- 不是BID的 XD`
用了15MIN弄 =V= XD [color=Red]不要抄襲![/color]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-2-5 02:38 PM 婷TING`=]
不用上學的我闖了入來 ..>,<
好美的拍品呀!
小愛個個..美得白得左D
Erika 中間毛端端有條白痕..BH來的嗎?
REINA MIX 得唔錯
其餘也不錯...
我好鐘意SAYUMI個HD 同REINA 個BAN
SUPPORT!

2007-2-5 03:26 PM S-ECRET;3
好好!you can 加d mika and auy!!~

2007-2-5 04:29 PM AR琪
hd都很好
第1個色很唔係咁襯
ai同erika的都很好
REINA的左邊特別黑 怪左少少 : ]

2007-2-5 04:50 PM kar.
AOI果個好特別 *V* 紅色好正 !

美化不錯,原圖既圖質對我黎講好差 .. 好難美

HD & BAN都好美  色實一點更好

GIF DES好鐘意 XD 真係好靚

AIJI 和音好正 XD

2007-2-5 04:51 PM RAIKE
HD . KON 的2點糊了
其他都好

ban . aoi 的幾好
小愛的 cut 唔夠 soft .. 有條白邊
erika . 字擺 中圖同右圖之間 更好
reina 很好

你放假就好啦 ~