I-See 論壇 » 頭像評評站 » 4 個拍品

2007-2-4 12:26 PM F!esTa:P
4 個拍品

很happy cat 同我一齊bid呀!

以下是4個拍品

TO CAT:
我up好晒啦~

**** 付費信息,已經隱藏 *****

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 ...ThiNK... 於 2007-2-4 12:36 PM 編輯 [/i]]

2007-2-4 12:37 PM ni:)
1 - 字色吳太match.深色番少少好d=]
2 - 幾好xp
3 - 冇左白框果個好d. ;)
4 - 白字吳太清楚呢._.

sup你牙*v* 幾時開拍?我1定去bid;)

2007-2-4 12:44 PM cat.
好呀 ^o^ 我地1點果時開啦好無 ?_? 我等你
你開個POST啦=]
--------------------------------------------------------------------------
你d拍品好靚呀
ESPECIALLY D字BAN, 好COLOURFUL = ]
BAN3都好有FEEL
SUPPORT~

2007-2-4 12:47 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2007-2-4 12:44 PM 發表
好呀 ^o^ 我地1點果時開啦好無 ?_? 我等你
你開個POST啦=]
--------------------------------------------------------------------------
你d拍品好靚呀
ESPECIALLY D字BAN, 好COLOURFUL = ]
BAN3都好有FEE ... [/quote]

謝評呀!!!

不MAY~
你的才MAY呀!

好呀~等我1點開POST啦~

你可以UP 定D圖俾我~

講埋你有咩規則同埋底價幾多呀,有無即叫等等~^^*

2007-2-4 12:47 PM AR琪
1同2 bg都好靚 好colourful

ban3 feel很不錯 整多個框好d : ]

2007-2-4 01:15 PM Akaisha_Oki
頭2個ban很美= =
可惜名印用黑色破壞了.___.
可能會疊加會好

3..4.既字型怪怪地@@好似好大咁

跟住==..last同第一個咁

2007-2-4 01:20 PM ying:)
-菲`x)  supp0rt左你地個拍咧;
-好令^v^`  第一同二一貫風格;正爆:]
-三好有feel,字好正,四幾好 =')
-十卜菲唷 xd

2007-2-4 02:12 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]siube`[/i] 於 2007-2-4 01:20 PM 發表
-菲`x)  supp0rt左你地個拍咧;
-好令^v^`  第一同二一貫風格;正爆:]
-三好有feel,字好正,四幾好 =')
-十卜菲唷 xd [/quote]

謝謝

多謝你去SUPPORT

我比較愛第2幅~哈哈

2007-2-4 03:33 PM bobbycute
ban1&2&3都好靚,
但我認為ban2 d字突出返少少會好d~~

ps.你個sell post失靈ar~~

2007-2-4 05:08 PM 蒙妮卡x]`
3 個字 BAN 都好靚 = )
最中意最尾果個,, 個 BG 好靚呀!

MODEL BAN 唔要個框好 D = )

BABE 開 BID 實去 SUP 呀 =]
不過我咁窮都唔知 BID 唔 BID 到野返來了 XDD

SUP <3

2007-2-4 05:11 PM iamBONNIE
字 ban 唔錯
人 ban 都幾好
右邊果一條條 bh 有 d 唔襯 =]

2007-2-4 06:55 PM RAIKE
24都很好 x]
第 3 個 .. 1 or 2 都幾好
係唔多鐘意 flash 字
1 的 bg 深左小小 . 其他都好