I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 其實仲有冇會係呢到吹水架?

2007-2-4 01:02 AM 武神!!
其實仲有冇會係呢到吹水架?

有既請出下字喇 thx^^

2007-2-4 01:04 AM 武神!!
(((更正)))其實仲有冇人會係到吹水架      有的話出下字丫 thx^^

2007-2-4 09:32 AM 馬主之家會長
我會上下e個板..今年係無馬場去考會考^^

2007-2-4 12:22 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]武神!![/i] 於 2007-2-4 01:04 AM 發表
(((更正)))其實仲有冇人會係到吹水架      有的話出下字丫 thx^^ [/quote]
武神玩 i-horse3D啦  我地再鬥過啦 KAAAAA

2007-2-4 02:22 PM 武神!!
奀妹 我玩過幾埸喇HAHA

2007-2-4 04:36 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]奀妹[/i] 於 2007-2-4 12:22 PM 發表

武神玩 i-horse3D啦  我地再鬥過啦 KAAAAA [/quote]
又係冇gm既game.......就執咁款haha...

2007-2-5 02:08 AM 東邪
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2007-2-4 04:36 PM 發表

又係冇gm既game.......就執咁款haha... [/quote]

我問黃金賣點卡條友有冇i-horse3D月費卡佢話冇架喇"雲起"收購左,用雲遊卡啦.
如果係真的話"雲起"好多game大公司執就唔會,不過都係冇gm架喇.
今時今日攪game都係冇$請gm架喇=.="

2007-2-5 10:22 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]東邪[/i] 於 2007-2-5 02:08 AM 發表

我問黃金賣點卡條友有冇i-horse3D月費卡佢話冇架喇"雲起"收購左,用雲遊卡啦.
如果係真的話"雲起"好多game大公司執就唔會,不過都係冇gm架喇.
今時今日攪game都係冇$請gm架喇=.=" [/quote]
今時今日無gm唔緊要,多數都係老細(1腳踢),但無人回應玩家問題,就有問題,
咁樣做法,我地玩家緊係唔玩好過,我玩game,唔係game玩我,
劉德華都話,今時今日,咁既服太度,點得丫....
比錢仲要受佢氣.....不如唔玩....

2007-2-14 12:58 AM lamwooer3
HALO 武神!!
我係521~ remember me? ^^ hehe

2007-2-14 01:30 AM 武神!!
唔知喎....................

2007-2-14 01:31 AM 武神!!
恩恩話你係enter喎 是嗎?>

2007-2-14 02:34 AM lamwooer3
唔係~ cy521呀~ 你唔記得我啦嗚嗚

頁: [1]