I-See 論壇 » 頭像評評站 » 病重 :::::::

2007-2-3 04:12 PM cat.
病重 :::::::

唉= .= 琴日開始喉嚨痛,今日流鼻涕 XDDDDDDD 用左幾廿萬張紙巾
個頭超痛 = =~就快爆開 >//////////< 冇心機做功課 (藉口)
仲有我把聲變到超磁性=///=" :em26:

好啦 ,  入返正題先. 就快開BID.. 呢個係BID品
自己很喜歡的 - 0- 唔知自己要定係比BID好...

**** 付費信息,已經隱藏 *****

比D意見我啦 :em35:

2007-2-3 04:15 PM RAIKE
小心身體
近來天氣轉得好快 . 好易感親 ~0~
保重

你開 bid !?
那我先不準備了 x]

框很華麗 ~
效果不錯 . 但手個度可以再擦淺點
美化都好 = ]
左手邊的光位好正 ~

早日康復  !! : )

2007-2-3 04:17 PM kar.
幾廿萬張咁勁 XD

色好正 . 好有夢幻FEEl , 字都唔錯 , 框超正

support :]

2007-2-3 04:30 PM bobbycute
BAN很美,BG靚,框又靚!
D字又好靚,你好勁AR!!

PS.天氣凍要小心身邊!

PPS.多口講句,"BY SAMPLE LOVES"係唔係錯文法?

2007-2-3 04:33 PM RIRIKY
CATHY 開 BID . . 超級期待‥
成個 BG 都好正 . .
美化得 . . BG 得 . . 框超得 . . +卜

2007-2-3 04:35 PM cat.
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-2-3 04:15 PM 發表
小心身體
近來天氣轉得好快 . 好易感親 ~0~
保重

你開 bid !?
那我先不準備了 x]

框很華麗 ~
效果不錯 . 但手個度可以再擦淺點
美化都好 = ]
左手邊的光位好正 ~

早日康復  !! : ) [/quote]

哈哈 XD 有心 = ) thanks!

[quote]原帖由 [i]13歲[/i] 於 2007-2-3 04:17 PM 發表
幾廿萬張咁勁 XD

色好正 . 好有夢幻FEEl , 字都唔錯 , 框超正

support :] [/quote]

就快架喇 XD thx!

[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2007-2-3 04:30 PM 發表
BAN很美,BG靚,框又靚!
D字又好靚,你好勁AR!!

PS.天氣凍要小心身邊!

PPS.多口講句,"BY SAMPLE LOVES"係唔係錯文法? [/quote]

唔勁啊, 好多人都勁過我 =)

其實我都唔知啊 =.= 有次我send個ban比人睇, 個ban打左sample love
果個人話我錯文法wo~.~" 所以之後一直打sample loves
哈哈, anyway, thx

[quote]原帖由 [i]R!riKy[/i] 於 2007-2-3 04:33 PM 發表
CATHY 開 BID . . 超級期待‥
成個 BG 都好正 . .
美化得 . . BG 得 . . 框超得 . . +卜 [/quote]

我今次d bid品超嘔架-0-" 期待只會失望 XDDDD
thank you

[[i] 本帖最後由 cat. 於 2007-2-3 04:36 PM 編輯 [/i]]

2007-2-3 04:35 PM Kathy..
手果度既黃色擦咁d好d
整體很美很正呢^v^
SUPPORT!!
小心身體呢~而家成日忽冷忽熱..

2007-2-3 04:44 PM wei.
個 BAN 好靚呢@@!
整體好好呀!框好特別呢~*

你會幾時開呢個拍呢?
到時一定會去 >V<!

2007-2-3 04:45 PM TWING
正野...feel十分好呀.....

很期待你的bid呀....

自己本來都想開...不過冇乜心機去整.....

2007-2-3 04:50 PM bobbycute
[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2007-2-3 04:35 PM 發表

哈哈 XD 有心 = ) thanks!

就快架喇 XD thx!

唔勁啊, 好多人都勁過我 =)

其實我都唔知啊 =.= 有次我send個ban比人睇, 個ban打左sample love
果個人話我錯文法wo~.~" 所以之後一直打sa ... [/quote]
你個朋友講得岩,
SAMPLE係SINGLE
一定要用LOVES,唔可以用LOVE GA~~=]
(唔好意思,我得閒冇野做搵你D GRAMMAR MISTAKES TIM....= ="")

2007-2-3 06:11 PM [`CHIN-]
小心身體喔!!

feel很正!!

bh & 色很match kay的笑容!!

請不要自用!!

因我想bid走它!!

XD*

2007-2-3 06:19 PM PinKi
色...bg..框都好鬼正呀...
support cathy*
有冇睇e 生呀!?
休息多d啦...快d 好番`xd

2007-2-3 06:42 PM 蒙妮卡x]`
色好靚 ; )
成個 BAN 都好靚 =]
期待閣下的 BID =]]

加油! SUP

2007-2-3 07:03 PM hirochan
很美~!!!

美化同FEEL好MATCH~!!!

字效都好靚....好有夢幻FEEL///

想問問樓主..BG係原圖定係自家弄???

2007-2-3 07:08 PM F!esTa:P
你自己要啦

你去bid~一定令人爭崩頭呀!>3<哈哈

mayfa ok~
bg好令~
feeling都好好呀!sup!

2007-2-3 07:26 PM cat.
多謝大家 *Q* 有心 =]

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-2-3 07:03 PM 發表
很美~!!!

美化同FEEL好MATCH~!!!

字效都好靚....好有夢幻FEEL///

想問問樓主..BG係原圖定係自家弄??? [/quote]

是原圖再加TEXTURE的..

[quote]原帖由 [i]...ThiNK...[/i] 於 2007-2-3 07:08 PM 發表
你自己要啦

你去bid~一定令人爭崩頭呀!>3<哈哈

mayfa ok~
bg好令~
feeling都好好呀!sup! [/quote]

冇人要就真 XD
你開BID未 ?_? 收唔收到我SEND比你個PM?.

2007-2-3 09:52 PM AR琪
個框超靚 美化 BG 都好正
個FEEL好正 錯意就自己要吧 真係好靚 : ]

2007-2-3 11:04 PM iamBONNIE
很美 *v*
框 . 美化 . bg 都幾美
整個 ban 都很好

2007-2-4 11:37 AM ying:)
-超正. 色字同美化刀配合得好好=')
-個bid有冇紗由架 x)!  呢個我刀好想要^v^
-一定破產xd  supp0rt你啦^0^!

2007-2-4 11:51 AM 冷面笑像
1...美化不錯
      可以把她頭髮TT遮走
       BG不錯

頁: [1] 2
查看完整版本: 病重 :::::::