2007-1-27 11:26 PM cicky82089
東邪兄

近幾日有乜攪作呀....

2007-1-27 11:31 PM cicky82089
講個笑話你聽.....我呢兩日居然找番四年前果隻三國誌8泥玩(PC)game
你話我幾無聊呢!!!

2007-1-28 12:02 AM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-1-27 11:31 PM 發表
講個笑話你聽.....我呢兩日居然找番四年前果隻三國誌8泥玩(PC)game
你話我幾無聊呢!!! [/quote]
唔係甘悶呀...你聽日找番5-6年前馬場 PC game玩....過下日晨:em41::em41:

2007-1-28 12:23 AM 東邪
E+咪 iHorse 3D中=.="
玩係冇咁好玩.
不過冇計一定要搵d野頂住下引先,唔係會好似十大衰人丙咁ka..
[color=Blue]漣漪/奀/我/聖蠍/汀/牛奶[/color],iHorse 3D都玩左月費
另外玩免費都好多人試過有時上黎吹下水[color=Red]貓貓/斑斑/馬西/丙仁/有骨氣/福山/寧/馬力.....好多[/color]
有時間冇野做咪試下玩下o羅^^

[[i] 本帖最後由 東邪 於 2007-1-28 12:42 AM 編輯 [/i]]

2007-1-28 01:30 AM cicky82089
你有冇諗再e條豬M問下佢想點呀?

2007-1-29 07:14 PM GMXX
三國誌10有得download喇,100%玩得,超正3D地圖,得閒download黎玩下
我而家都玩緊civilization 4,都幾好架

2007-1-29 10:30 PM cicky82089
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2007-1-29 07:14 PM 發表
三國誌10有得download喇,100%玩得,超正3D地圖,得閒download黎玩下
我而家都玩緊civilization 4,都幾好架 [/quote]
可否比個網址我試下???

2007-1-31 12:55 AM GMXX
你自己打"三國誌10 download"去search啦,我唔知呢個版方唔方便出網址,好幾個大討論版都有得BT download架

頁: [1]
查看完整版本: 東邪兄