2007-1-27 01:31 AM cicky82089
to GM

不如你e-mail.我地傾兩句.......我曾mail個你幾次,不過你冇覆過我.....(放心...我絕對係正常人一個)

2007-1-27 02:28 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-1-27 01:31 AM 發表
不如你e-mail.我地傾兩句.......我曾mail個你幾次,不過你冇覆過我.....(放心...我絕對係正常人一個) [/quote]
今次真係執..唔使諗..除非gm肯交出黎比下手搞(佢一定唔肯交)肯的話上次己交左=.=''
死心吧啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實我都好悶...晚晚要03:00-05:00先訓.....

2007-1-27 03:20 AM cicky82089
其實條友仔都有上下i-see望下架,不過冇乜反應之嘛!!!!!
我真係好唔明,睇番裝game時D馬場料內發覺,原來係金馬之後重有隻類似電子馬樣既馬係度,
我睇呢隻馬一出起碼又250值左右,金馬都係200值到,真係唗左......

2007-1-27 04:05 AM sting
To: 白生.........
Help 到馬場方法.,得一個..........
就係改變 GM 思想..........

2007-1-27 02:28 PM 馬主之家會長
無馬場玩啦?????

2007-1-27 05:40 PM 喪奀
救到馬場,都救唔到屎汀,上晒腦。KAKAKAKAKA

2007-1-27 11:23 PM cicky82089
[quote]原帖由 [i]sting[/i] 於 2007-1-27 04:05 AM 發表
To: 白生.........
Help 到馬場方法.,得一個..........
就係改變 GM 思想.......... [/quote]
救鬼咩....都講到冇哂聲.....結果咪係度等死囉.:em21:

2007-1-28 12:00 AM 馬主之家會長
看ball好過^^"""

2007-1-29 07:10 PM GMXX
救唔倒啦,我都係打工既者,邊有甘大權力交出資料,不過好彩大家冇夾錢,否則而家我就上晒身

頁: [1]
查看完整版本: to GM