I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 各位,,馬場..朋友...

2007-1-25 01:48 AM 自動奔放
各位,,馬場..朋友...

大家好:
... 如果悶悶地...可以免費 試下.. I-Horse..3.....

綱址:請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-1-25 01:54 AM cicky82089
THX.......^^"

2007-1-25 01:56 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2007-1-25 01:48 AM 發表
大家好:
... 如果悶悶地...可以免費 試下.. I-Horse..3.....

綱址:請切換完整版來瀏覽圖片和連結 [/quote]
係咪免費?同比錢玩有咩分別?

2007-1-25 01:59 AM 自動奔放
回復 #3 8boy 的帖子

免費,,只可以,,跑2個馬場.. 5可以,,跑,,g1..賽事.. 5可以交易..賣野.. 但一樣可以 吹水...8記... 仲有.. 一定,,冇人掛到機..kaaa

2007-1-25 02:02 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2007-1-25 01:59 AM 發表
免費,,只可以,,跑2個馬場.. 5可以,,跑,,g1..賽事.. 5可以交易..賣野.. 但一樣可以 吹水...8記... 仲有.. 一定,,冇人掛到機..kaaa [/quote]
你又知掛唔到?點登記入丫?

2007-1-25 02:06 AM 自動奔放
回復 #5 8boy 的帖子

上,,官綱,,下裝,,主程式,,,再開新a/c,,就ok.. // 如果,,e+ 上... 入 : 正東邪..  房間啦..哈哈,,

2007-1-25 02:32 AM 東邪
我終於贏到阿奀喇ka..ka..^^:em26:

2007-1-25 02:34 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2007-1-25 02:06 AM 發表
上,,官綱,,下裝,,主程式,,,再開新a/c,,就ok.. // 如果,,e+ 上... 入 : 正東邪..  房間啦..哈哈,, [/quote]
佢話我..................
you don't have the good version of DirectX  ! Please update to DX9.0c!
??????????????????????????????????
係咪話我3D唔夠?????????????????

2007-1-25 02:47 AM 自動奔放
回復 #8 8boy 的帖子

我電腦白痴,,,,有人幫幫 8記..thx

2007-1-25 10:34 AM 凱琳貓皇
點玩架? @@"  冇得投注 又冇馬既 =.="

2007-1-25 04:15 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2007-1-25 02:34 AM 發表

佢話我..................
you don't have the good version of DirectX  ! Please update to DX9.0c!
??????????????????????????????????
係咪話我3D唔夠????????????????? [/quote]

叫你裝返DirectX9c,上微軟個網裝啦

2007-1-25 09:34 PM 自動奔放
回復 #10 凱琳貓皇 的帖子

可以買市馬玩..入到去:
     按右下角:其他功能>馬房管理>買賣馬匹>簡..馬公..馬女就ok..
跟住改名...操練,,就可以出賽..// 跑法好似 跑..風雲騎師

2007-1-25 09:40 PM cicky82089
你地有冇睇下個討論區..又係媽聲四起果D game泥架....
係04年果時又係好好.到家下又係無政府狀態.果隻.....
乜D game既GM咁鐘意着草,,個個game都係咁.睇怕 i-h3.好快又玩完果隻....

2007-1-25 11:26 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-1-25 09:40 PM 發表
你地有冇睇下個討論區..又係媽聲四起果D game泥架....
係04年果時又係好好.到家下又係無政府狀態.果隻.....
乜D game既GM咁鐘意着草,,個個game都係咁.睇怕 i-h3.好快又玩完果隻.... [/quote]
都係街game唔使煩,鍾意幾時玩就幾時玩,又唔使等配....唔上引...幾好^^

頁: [1]
查看完整版本: 各位,,馬場..朋友...