2007-1-24 10:52 PM 凱琳貓皇
好悶喔.... =.=

你地諗住轉咩game玩喔? 日日晚晚係屋企都唔知做乜好 =.= [color=#ff00da][/color]

2007-1-24 11:10 PM 喪奀
呢個係心理過度期,要挨過談何容易,對左幾年既野,點可以1日忘記=.="
辦法1 狂隊酒,隊冧自己
辦法2 狂打電話搵人傾訴
辦法3 約友人出街睇戲食飯
辦法4 掉晒屋企所有電腦
辦法5 識番條靚仔結婚生仔

2007-1-24 11:24 PM 凱琳貓皇
回復 #2 喪奀 的帖子

kaka~~~
辦法1 狂隊酒,隊冧自己   我唔係酒鬼 況且飲得多酒 傷身呀~~~
辦法2 狂打電話搵人傾訴   咁我就打比你啦 kaka~~~
辦法3 約友人出街睇戲食飯   邊個好似我咁得閒喎 =.="
辦法4 掉晒屋企所有電腦   掉左部腦 @@" 為左個馬場game  值唔值呀~~~
辦法5 識番條靚仔結婚生仔  咁易識咩 =.=" [color=#d100ff][/color][color=#ff00ff][/color]

2007-1-24 11:26 PM 十大惡人
[color=Red]學吓老邪先:[/color]
呢個係心理過度期,要挨過談何容易,對左幾年既野,點可以1日忘記=.="
辦法1 狂隊酒,隊冧自己............[color=Red](最好請埋我地飲[/color])
辦法2 狂打電話搵人傾訴..........([color=Red]古高電話係7093xxxx[/color])
辦法3 約友人出街睇戲食飯[color=Red].......(請埋丙仁古高單眼佬...等等[/color])
辦法4 掉晒屋企所有電腦[color=Red]..........(掉比我)[/color]
辦法5 識番條靚仔結婚生仔 [color=Red]].....(古高配種有一手)[/color]

2007-1-24 11:32 PM 松賚
猫猫上来广州啦.以上几点,我都差吾多可以帮你搞惦晒.. 倾诉..出街睇戏食饭
结婚生仔 就难D,吾结婚生仔都OK架.哈哈哈哈哈哈

2007-1-24 11:36 PM 喪奀
提供專業輔導服務
1 情緒處理
2 哀傷處理
3 人際關係
4壓力各焦慮處理
5 遊戲輔導

2007-1-24 11:37 PM 凱琳貓皇
回復 #5 松賚 的帖子

上廣州@@" 山長水又遠 =.="

2007-1-24 11:40 PM 松賚
都吾系好远姐..上来包食住..食系我屋企..住系我间房..嘿嘿.....

2007-1-24 11:41 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]凱琳貓皇[/i] 於 2007-1-24 11:37 PM 發表
上廣州@@" 山長水又遠 =.=" [/quote]

廣州遠古高話長州都得不過齊生仔:em35:

2007-1-24 11:43 PM 凱琳貓皇
回復 #8 松賚 的帖子

都好喎~~~  
其實............我係仔黎喎  你唔怕有乜所謂姐~~~~ 嘰嘰

2007-1-24 11:44 PM 喪奀
1人讓1步,深圳  等.kakak

2007-1-24 11:45 PM 松賚
OK..就深圳啦....

2007-1-24 11:47 PM 松賚
话之你仔定女..照吉就系啦..哈哈哈哈...

2007-1-24 11:47 PM 喪奀
屎松,介紹一下深圳有咩特色先喇........

2007-1-24 11:48 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]凱琳貓皇[/i] 於 2007-1-24 10:52 PM 發表
你地諗住轉咩game玩喔? 日日晚晚係屋企都唔知做乜好 =.=  [/quote]
貓猫..上戲谷玩丫(免費任玩)....止住引先kaka

2007-1-24 11:48 PM 松賚
心震个边吾系好熟路,,,

2007-1-24 11:48 PM 凱琳貓皇
回復 #9 東邪 的帖子

齊生仔 @@" 我係仔黎嘛 我點生得出呢~~~~~ 呵呵

2007-1-24 11:49 PM 松賚
咩Q游戏来,,,有得免费甘好野...

2007-1-24 11:51 PM 凱琳貓皇
回復 #13 松賚 的帖子

照吉 @@"  仔...你都唔放過 你係咪真係咁需要呀~~~~  哈哈

2007-1-24 11:51 PM 松賚
古话仔同仔配个D先劲啊..6X180

頁: [1] 2
查看完整版本: 好悶喔.... =.=