2007-1-24 10:28 PM 牙帽''
最新!?

見到佢真係好想死. ..
錯意佢的. ..不好意C了

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-24 10:30 PM RAIKE
字有點怪 {剛才是不是這樣 }
美化好
色不錯的呢

算吧啦 .. MM 遲早真的 .. 唉 ....

=]

2007-1-24 10:33 PM em.fling`
[color=Black][align=center][u][b]美 化 得 白 一 點 吧`
不 用 這 框 吧`
不 配 合`[/b][/u][/align][/color]

2007-1-24 10:51 PM 牙盈''

我一睇都覺得好唔襯好奇怪
尤其睇到 AIKA 自已一個0個張
佢個表情我實在接受唔到 ..
睇黎我要改下偏見 ..
我仲未聽首歌 ,  聽日聽下 =v=
算 ..   我都知加左人 ..   前面既一定冇咁捧 ..
但都太快了吧 =3=

美化色襯
design mix 都唔錯
但字色太突出
sayu 同 reina 中間有條界怪怪的 ..

support 小帽

唉呀 ..  我講廢話仲多過評 =v=

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-1-24 10:52 PM 編輯 [/i]]

2007-1-24 11:01 PM manki..
頭先我都發現到呢張相, 講真, 真系好pk 囉.
吾系我話咩, 呢個女仔 張張相刀甘ge 樣= =
mm 有d 開始玩性感feel. 無拉拉加條0靚妹上去,,
我本人接受不了= ="
如果我整呢張相, 我會張呢個女仔 del 去,,haa

色ok ge, 但底好似green 得怪d,xD

2007-1-24 11:57 PM 淋:)
色上得幾好 .. 字用黑色會好d ..
十 卜
-----------------------------------------
第一次睇e張相好似有點點唔順眼 ..
唔中意咁囉 .. 咁樣過多幾年m娘咪好似b工咁 ?! ..
而家吉吉又要離隊 '' .. 好慘

2007-1-25 12:45 AM 牙儀''
救命 . 是八期生ma?! =.=
她ma? .. 感覺上與mm真的格格不入 .
張相影得個個都好有氣質感 .
但她 不見得有 . = ="
歌 還沒听過 .
我近排先發覺原來吉吉是很有女人味的! xd
比較不想她卒業呢!!

-----

相本身比較color .
用黃.綠好像不太match .

ai同eri移上少少好d .

2007-1-25 04:39 PM 小滴x
,, 字有點不突出` 顏色不太襯`  用其他色反而好d`

akia個表情好怪,,

2007-1-25 04:55 PM herher``
very yellow ..
words is nto match ..
other is not bad ..
support =]

2007-1-25 05:30 PM
吉超美
聽說是得登把aika放係吉則邊
話要表明吉同aika的分別
但係aika真係完全唔match個feeling.
咩事呀  冇lala又加多個人
而家覺得佢同mm member冇得比
舊人好多了
不過mm都冇望ga la~!

feel不錯
字用黑色更好

2007-1-25 05:45 PM TWING
bg弄得很好呀

係字唔太好

其他都很好

2007-1-25 05:49 PM kar.
佢好怪-0-

------------

調色唔錯,好有FEEL,字幾型

2007-1-25 09:00 PM iamBONNIE
首新歌好好聽
愛佳唱得幾好

呢 set 雜誌
愛佳全部都係貼落去架 ja wo ~
其實我覺得佢都影得幾靚

美化很好
字很不錯 ~

頁: [1]