I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 馬場大亨的網上情緣

2007-1-23 08:02 PM kent1186
馬場大亨的網上情緣

[color=#1200ff][/color]

我本人是  一一八六  
係5年前    係馬場大亨  
比我係game上面認識左
我而家既老婆  -->  心儀~~

今年 我地 結婚啦~~~
拍左5年拖 一直都好懷念 馬場既時代

5年前 我地好多謝馬場大亨哩隻game
中間5年都無再上過黎
昨天 我上黎搵呀飲
先知道 馬場原來就快結業

可能係緣份既安排
新出時 我去玩

結業喇 我竟然心血來潮冇拉拉搵呀飲
才見証到 結業....

好慨嘆~~~~~~~:em35:

2007-1-23 08:05 PM 白正
恭喜恭喜....今年生番個金豬仔女...哈哈

2007-1-23 08:06 PM kent1186
我係心儀噢

唔知而家既  cx838  仲係咪 我識果個呢@@?
呀飲 如果見到  pm我地丫~~
爆x藍  我仲記得你架~~ ^^
仲記得好多人 不過已經唔知佢地仲有冇玩啦=.=
如果 你地仲有玩  上黎留個言丫^^

2007-1-23 08:12 PM kent1186
[quote]原帖由 [i]白正[/i] 於 2007-1-23 08:05 PM 發表
恭喜恭喜....今年生番個金豬仔女...哈哈 [/quote]

多謝~~

仲記得果時津灣馬場 真係好多好多人

爆x藍 成日開波盤既 @@ 收波/馬攬 好搞笑@@
當然用 game錢買啦  (果時仲未有卡)

sally88 /  18  / 呀雪 / cx838 / 柔柔 / 百奇 / 英次郎 / 占美 / 白武男 / 飲恨 / 深魚
呀bee / doc / 帶性 / 雄仔希斯 / 古高/   仲有好多好多人  其實我地仲記得你地架^^

2007-1-23 08:18 PM 喪奀
你就巧喇,可以今年拉埋天窗,恭喜恭喜.
係呢度代表馬場同人祝你夫婦長長久久
永結同心,3年抱兩,平平安安,身體健康
夫妻恩愛,互相睇諒,一人少句,白頭到老.

馬場大亨同人鞠躬

2007-1-23 08:22 PM 白正
同馬場同人..做咪d人情啦...古...哈哈

2007-1-23 08:24 PM 喪奀
而家果個就係妳識識果個cx838
佢都等左妳好耐,唔到最後1日都唔聚首,天意!!!

妳識得cx838,冇理由唔識  cc

2007-1-23 08:26 PM kent1186
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2007-1-23 08:18 PM 發表
你就巧喇,可以今年拉埋天窗,恭喜恭喜.
係呢度代表馬場同人祝你夫婦長長久久
永結同心,3年抱兩,平平安安,身體健康
夫妻恩愛,互相睇諒,一人少句,白頭到老.

馬場大亨 ... [/quote]

多謝^^

2007-1-23 08:27 PM kent1186
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2007-1-23 08:24 PM 發表
而家果個就係妳識識果個cx838
佢都等左妳好耐,唔到最後1日都唔聚首,天意!!!

妳識得cx838,冇理由唔識  cc [/quote]

識 @@   我係心儀@@
我真人  係馬場識佢地時
有同佢地出去網吧玩過@@  

我仲記得 好鬼靚仔添@@

2007-1-23 08:29 PM kent1186
[quote]原帖由 [i]kent1186[/i] 於 2007-1-23 08:27 PM 發表

識 @@   我係心儀@@
我真人  係馬場識佢地時
有同佢地出去網吧玩過@@  

我仲記得 好鬼靚仔添@@ [/quote]

我記得果時佢地做  國泰 @@

@@而家唔知了  無見太耐了@@

2007-1-23 08:33 PM kent1186
其實 我仲記得哂佢地d樣.........
不過後期 後散東西....
=.=  哩5年 久唔久 都會同老公提起
我都仲好掛住 馬場既日子=.=
真係好開心好開心~~

2007-1-23 08:41 PM 喪奀
其實唔止妳係咁,有好多冇玩幾年都有上呢度吹下水
勸諫下d,玩緊馬場玩家唔好玩,早d,走,多數都唔成功 kaka

2007-1-23 09:20 PM kent1186
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2007-1-23 08:41 PM 發表
其實唔止妳係咁,有好多冇玩幾年都有上呢度吹下水
勸諫下d,玩緊馬場玩家唔好玩,早d,走,多數都唔成功 kaka [/quote]

呵^^

2007-1-23 09:24 PM zaqw
依家都買唔到月咭 ,想玩都唔得啦.........:em31::em31::em35:

2007-1-24 01:35 AM hahahoho
國泰航空,恭喜恭喜!
你地兩個好鬼有夫妻相,型男索女☆

2007-2-12 08:54 PM 兄弟-小丸
恭喜你地呀!!! 好耐冇見喇!!! 仲記唔記得我呀 =.=

2007-2-13 10:55 PM 大粒
[quote]原帖由 [i]兄弟-小丸[/i] 於 2007-2-12 08:54 PM 發表
恭喜你地呀!!! 好耐冇見喇!!! 仲記唔記得我呀 =.= [/quote]
當年十大會長,,兄弟聯盟會長..小丸..緊記得!

2007-2-14 12:49 AM lamwooer3
好唏噓
馬場就咁執左...
我係cy521
你記未必記得^^
之前唔係好識你地, 唔知而家可唔可以係呢度識返呢? haha

2007-2-14 03:10 PM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]大粒[/i] 於 2007-2-13 10:55 PM 發表

當年十大會長,,兄弟聯盟會長..小丸..緊記得! [/quote]
好好=.="""

2009-3-16 04:56 AM kevin888
回憶.............
我係kevinlee
白武男,柔柔係我當時同會既戰友
我地亦曾出黎唱K,上網吧,BBQ

1186同心儀
仲有其他出名既玩家我都記得

當時我都有晌馬場攪外圍架

我亦曾經出過一隻十大名馬第一位

真係好懷念:s5l84He:

頁: [1]
查看完整版本: 馬場大亨的網上情緣