I-See 論壇 » 頭像評評站 » shameful @ 0124

2007-1-23 06:12 PM 牙盈''
shameful @ 0124

好傷感 =v=
一個禮拜唔夠洗一次機
今次真係乜都冇晒
依家部腦虛虛地 .......

裝番 ps 都冇乜心情整
乜都冇晒要重頭黎過 =0=

用 ps 本身既 bh 做 bg 的簡單嘔 ban 一舊 =v=
我仲未有心機 dl 番 d 野 ..

今日仲俾人鬧 ..
d 人真係又大牌又無品  ..

心情很差 =0=

anyway 多謝評。

2007-1-23 06:15 PM Kathy..
冇哂d野都整得好美唷*v*
整體很好
美化有點唔襯
support=)

2007-1-23 06:28 PM herher``
-3333- bg also is very beautiful ..
words is ont well ..
美 is not bad ..
feel is good ..
support :]

2007-1-23 07:01 PM :Kaikoey:
盈盈開心點吧 t^t
-**-*-*-*-*-*-
ban好令 ! bg好正 ! 好match人 !
右邊有點怪 .. 其他刀很好 !

2007-1-23 07:04 PM TWING
bg很好 ... 美化也很好 ...

人低少少仲好 ...

2007-1-23 09:31 PM iamBONNIE
bg 很美唷 ^0^
美化很好呢
盈沒有漂亮的 bh  也能做那麼美的 bg ~ 很厲害 ^0^
supp ~

2007-1-23 09:35 PM 蒙妮卡x]`
我覺得個 BG 好靚呀 *V*
感覺上右邊有少少空
但都是很美的一個 BAN ; )

SUP!

2007-1-24 12:11 PM hirochan
BG好美~!!!

字型好特,別,,,美化都好MATCH///

2007-1-24 01:41 PM
美化好似有點過白 ..
bg 真的很正 ..

2007-1-24 04:39 PM RAIKE
字 & 底都很好
人高左小小
美化都好
= ]

2007-1-24 05:13 PM 牙帽''
電腦咩都冇哂噤大件事. ..@0@
好慘. ..XD
用小小既BRUSH果D野就整到一個BANNER. ..好勁
個人可以放返下一點. ..更令. ..
SUPPORT

2007-1-24 09:13 PM cat.
bg唔錯.. 不過好似成為左個ban既焦點咁.. 可以淺色d
字都襯到 support =  ]

頁: [1]
查看完整版本: shameful @ 0124