I-See 論壇 » 頭像評評站 » [:[:..Long Time No See..:]:]

2007-1-21 01:55 PM Eunice.
[:[:..Long Time No See..:]:]

大家好呀,,好耐冇上I-SEE,,同整圖..::

因為之前都忙住考試,,禮拜五終於考哂 終於有得用電腦=] ::...

禮拜一就開始派卷 有少少緊張 =]..

我決定左要揀理科班 ! +U::

請大家狠評吧﹗嘗試弄d e v i l教的框框,,失敗了"…):<"

2007-1-22 01:53 PM 牧野由依
以我吾識整 BANNER 頭像等人 ,
覺得你整的很 BEAUTIFUL。
不過覺得第二張 BANNER  個人好似黑眼圈咁大咁既 ! *

2007-1-22 07:21 PM kar.
第1個美化唔錯 , 框怪怪地

第2個美化唔錯,但色怪怪地,框有點不match

2007-1-22 09:21 PM AR琪
第1個feel唔錯 字唔係咁明顯
第2個色太雜了 字位唔太好  : ]

2007-1-22 09:49 PM 蒙妮卡x]`
第 1 個 不錯 ; )
第 2 個 字擺位可以改改
個框都不錯丫 xd ! 唔失敗的

sup!

2007-1-22 11:08 PM Eunice.
[quote]原帖由 [i]靜媚[/i] 於 2007-1-22 01:53 PM 發表
以我吾識整 BANNER 頭像等人 ,
覺得你整的很 BEAUTIFUL。
不過覺得第二張 BANNER  個人好似黑眼圈咁大咁既 ! * [/quote]
那個是眼線吧﹗不是黑眼圈來的=]!

頁: [1]
查看完整版本: [:[:..Long Time No See..:]:]