I-See 論壇 » 頭像評評站 » 奴 今 晚 hocc !!

2007-1-20 02:15 PM TWING
奴 今 晚 hocc !!

唉 ...  沒 有 滿 意 的 一 天 呀 ...

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-20 02:35 PM mikii
左邊的嬌..怪怪地咁!:)
donald的 有點亂

其他都好好!

2007-1-20 02:39 PM wsyan.
Gillian的,我反而覺得右邊怪,,旦左邊不怪 ,,
donald 的左邊,{那女有點恐怖}
       其實三個也很不錯,,xd
sup_

2007-1-20 02:44 PM RAIKE
kyoko 的框色麻麻 . 其他都好
gill 右邊有點怪 . 整體都不錯
donald gd !

= ]

2007-1-20 02:49 PM 小楠`
[b][color=#360000]ar嬌果個有d怪!!
第2幅就既gill,,左邊個頭怪怪的!![/color][/b]

2007-1-20 02:49 PM kar.
kyoko 的字一般 美化好match 其他不錯

gill 第2個好d .. 白d match d

donald 的亂得黎唔錯

sup

2007-1-20 04:43 PM Demon.
嬌白d好`
d0nald很美,,那女再濛d好`

2007-1-20 05:10 PM F!esTa:P
又想偷左kyoko的ban

超may~框也不錯呀~

嬌的左好嚇人呀~ = =

其他都好好呀!

2007-1-20 05:57 PM cat.
ban1好靚.. 框可以深色少少
ban2 左面冇咩問題啊.. 不過就可以淺色少少
ban3左面個效果太勁 =.= 有d恐怖
3個ban整體都很好啊.. support

2007-1-20 07:15 PM tching
第一個BAN唔錯呀...
呀嬌左邊真係怪左D...
其他都唔錯....

2007-1-20 07:21 PM AR琪
第1個框唔係好襯
gillian的左邊的臉怪左少少
最近的很好 : ]

2007-1-20 08:29 PM Eunice.
第一幅我覺得蠻好呢@!@
  左面的呀嬌怪怪的
第三幅感覺上亂亂的
十卜十卜!

2007-1-20 10:37 PM iamBONNIE
kyoko 的很美唷
顏色很好
只是框好像厚了點
gill 的也很好
左面有點恐怖 =P
最後那個很好

2007-1-20 11:31 PM PinKi
kyoka ban 好正...美化同色都幾好,,
gill ban 第 2 個令d` ds 幾特別!!
donald 既 ds 都好特別!~ but 右邊有d 恐怖 -0-
sup ..整體都好捧呀!!!

2007-1-21 11:59 AM 冷面笑像
1...design不錯
     美化得
        bg得
2&3...design可以做個對比
           bg得
          美化得(我喜第三個)
4...整體design有點亂
       太多色.....

2007-1-21 12:01 PM CHING=D
kyoko ban 不錯牙* 中間都唔係好亂 =]
gillian ban 左的有少少怪 ....其他也很好 ,,
donald ban 左邊 ok...右邊有點似鬼....

supppp =]*

2007-1-21 02:08 PM Kathy..
KYOKO同donald的很好
gill的右邊那個的頭髮有d怪
support:)

2007-1-21 04:32 PM PUI.
ky0k0的框唔好
gill的左邊有d怪
d0nald的好正
SUPP0RT

2007-1-21 04:45 PM suk!eee
第 一 個 至 好 ba ..
其 他 的 刀 有d 怪 ...
sup 閃 !

2007-1-21 05:02 PM 櫻翎
KYOKO那個框是怪了一點..
可仍不錯,,
嬌那個最左面的頭蠻怪的,,
DONALD那個太花了 =V=

頁: [1] 2
查看完整版本: 奴 今 晚 hocc !!