2007-1-19 11:02 PM SCORPIO
花 樣

為左TOMA去睇左頭兩集GE花樣2
佢個雜誌封面真係好令xd
雖然今次客串左兩集奸角,BUT都係好令仔xd
CAP圖黎整左個好簡好簡GE HD....

TEGOMASS BAN...
D相好得意
YUYA都比MUSU拉埋去掃街啦xd

TEGOMASS HD...
整左出黎GE感覺好似怪怪地...

AYU ICON X 3...
無聊整的...好PINK?!?!

請評!

2007-1-19 11:24 PM iamBONNIE
個封面超靚*v*
hd 可加字效
tegomass ban 的也不錯
之後的 hd 色有點怪
icon 好粉紅 =v=sup~

2007-1-19 11:27 PM 蒙妮卡x]`
嘩我都有睇花樣 2 !
TOMA 真係超靚仔囉 xd
我之前唔識佢架,, 睇完花樣比佢吸引左 xd
佢有做兩集咩 *U* ?!
我淨係睇左第 1 集 xd ( 兩個幾鐘果個 -口- )

第 1 個 HD 唔洗問緊係正 xd 簡得黎幾好
第 2 個 咁 MIX 法幾得意 ; ) 不錯
第 3 個 HD 框粗左 D
AYU ICONS 全部都好靚 =]

SUP!

2007-1-20 08:49 AM 冷面笑像
1...做了美化??
2...自己很喜歡這個design
3...色add得不錯
4&5...可以不太紅
6....那個的紅很有feel

2007-1-20 12:12 PM PinKi
1 見 到 花樣即刻衝入黎~~
好好睇呀花樣2 ...
TOMA 好令仔..
BUT 我都係鍾意JUN 多D~
1 HD 簡左D~
BAN 都5 錯呀
3 HD 字麻麻
AYU ICON 5錯~~色真係好粉@@
SUP

2007-1-20 12:54 PM RAIKE
字ok
tegomass 的美化可以加強
之後的 hd 框色唔用黑 or 框幼點更好
icon 粉左 d
= ]

2007-1-20 01:14 PM TWING
第1個hd...同icon都不錯

ban 同第2個hd黑框框都粗左d...

2007-1-20 08:10 PM 雨靈
花樣1同2勁好睇`
個封面好令..加太多bh更可能冇甘令`
yuya同musu既ban ds幾好`其實musu系吾系又叫massu`有個fd甘叫佢`
其他吾錯`sup you`

(其實我系ISEE叫鯊魚-!DINYU...不過我覺ISEE人整圖好令`所以用我朋的AC)

頁: [1]
查看完整版本: 花 樣