I-See 論壇 » 頭像評評站 »   四對鞋

2007-1-16 10:07 AM
  四對鞋

我的xanga又改了.哈哈
琴日心情好好  可能因為得自己一個xd
xanga ban本來想做其他色  但lazy
冇改做其他色  鞋是我同我d fd的xd
中有三個申區的ban呀
都是簡單的mix ban而已
美化同mix都怪怪的
nono的記錯是xanga ban,,
所以太大-口-  好黃...
等我分閱讀權限評先xd  等一次呢~!
[color=Red]大家去我xanga睇ba,,feel會好d[/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 d.devil 於 2007-1-16 12:28 PM 編輯 [/i]]

2007-1-16 11:09 AM Demon.
黑紅那鞋好正X)
xgb .. 簡了點,,但不錯
nob .. tt地方有d深有d淡 .. 但其他不錯
makib .. 不錯,,maki塊面像包`xd
reinab .. 很好

2007-1-16 11:29 AM
四對鞋影得一般
美化得不太好那樣

2007-1-16 12:39 PM ★癲小敏﹏
個Ban整得好靚∼
過希美既ban吾錯唷..feel幾好
阿愛既..佢既皮膚色好似怪怪地
十卜

2007-1-16 02:15 PM AR琪
1.3.5都唔錯
MAKI ;右邊的人色怪左少少 ; ]

2007-1-16 03:05 PM
[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2007-1-16 11:09 發表
黑紅那鞋好正X)
xgb .. 簡了點,,但不錯
nob .. tt地方有d深有d淡 .. 但其他不錯
makib .. 不錯,,maki塊面像包`xd
reinab .. 很好 [/quote]
momo好衰呀
不過maki的確有小小方包..
maki打我了xd

2007-1-16 04:10 PM TWING
xban 的 字 不 錯 .. 色 也 不錯

nono ban 最左既既人好似突然白左少少

申的ban 都幾特別...落bh都不錯 ...

2007-1-16 04:38 PM SCORPIO
四對鞋簡單,but幾好feel
個人都認為唔使加咁多野xd
第二位中間同右邊ge圖mix ge位怪怪地
第三個左圖灰左d

2007-1-16 06:39 PM iamBONNIE
xg ban 有點黃
nono ban . 右圖同中間圖的中間部分有一達黑色
怪怪地
ai ban 左圖灰了點
maki & reina 也不錯

頁: [1]