2007-1-15 04:02 PM 8boy
gm

到底e+點丫:em36::em36::em36::em31:
隻game到底可玩到幾時:em36::em36::em36:
市面e+冇月費,點數買..(仲有玩家想入想玩)點算:em36::em36::em36:

2007-1-16 01:44 PM GMXX
sorry,我都冇辦法,我都冇點卡既

2007-1-16 03:23 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2007-1-16 01:44 PM 發表
sorry,我都冇辦法,我都冇點卡既 [/quote]
咁,即係消晒d點數就唔使玩...係咪咁???gm

2007-1-16 04:33 PM hahahoho
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2007-1-16 01:44 PM 發表

..咁以後改為免費任玩未得囉,仲駛鬼搵卡咩:em33:

2007-1-18 12:17 AM 8boy
咪玩啦..乜都你講....
如果馬場真可以起死回生,甘大家以後就要用入數再email/fax買點了,不過一切都未明朗,我唔講甘多住

2007-1-18 12:31 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2007-1-18 12:17 AM 發表

咪玩啦..乜都你講....
如果馬場真可以起死回生,甘大家以後就要用入數再email/fax買點了,不過一切都未明朗,我唔講甘多住 [/quote]
以上說話..唔知邊個講呢?

2007-1-18 11:34 PM 冷血
我唔明白= =你都話就黎結業= =
收咩鬼野月卡 點卡呀= =
免費啦~多謝下支持左馬場甘耐的玩家都好呀= =
講真= =勁d人都唔知入月卡入到唔知幾多年~卡卡= =
我本人唔希望馬場就甘就ko囉= =

頁: [1]
查看完整版本: gm