I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » gm有誠意就出黎傾下(或電話)

2007-1-11 01:50 AM 8boy
gm有誠意就出黎傾下(或電話)

你冇野保證到..我地出錢都係白出..
其實錢唔係大問題..
問題係有時壞左都冇人知=.=""
gm你反正唔搞,點解唔放手..
比我地搵人管理....
起碼,壞左,出唔到馬,馬唔返,馬唔大..等等問題'''
我地可即時搵人改返...

2007-1-11 02:03 AM cicky82089
算吧啦!
呢條友成個太空人咁,有問(不)答,我最少e佢3次,一次都唔覆.都唔知佢想點.

2007-1-11 03:28 PM GMXX
8,我當然願意放手呀,不過我真係唔想上身,你諗諗你地之前的態度,又要告又要斬,我好細膽的,如果真有人願意學習接手馬場既管理,我好樂意,不過起碼要學半年,係一件好複雜既事
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 email 比我傾傾,因為我覺得你係比較正常一個人

2007-1-11 06:30 PM ctoduck888
我都冇玩好耐,近排上黎see先知咁大件事,睇過d回覆
我覺呢位GMXX可能係新先渣弗人都未定kaka

[[i] 本帖最後由 ctoduck888 於 2007-1-11 06:33 PM 編輯 [/i]]

2007-1-11 06:39 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2007-1-11 03:28 PM 發表
8,我當然願意放手呀,不過我真係唔想上身,你諗諗你地之前的態度,又要告又要斬,我好細膽的,如果真有人願意學習接手馬場既管理,我好樂意,不過起碼要學半年,係一件好複雜既事
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 ... [/quote]
gm..或者你真係冇時閒搞,你就放手..或者(幫幫我地)真係誠意搵你幫..
計過數..應該夠錢交租..馬場玩家e+約有50人月費=4000蚊..
加埋點數..應夠5100數..或者加送d物品..可谷多d錢返..
[color=Red]Sample Text[/color]gm如果你肯的話,我搵馬場玩家傾,再搵代表搵你ok

2007-1-11 11:16 PM BlackJ
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2007-1-11 03:28 PM 發表
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 ... [/quote]

GMXX

老實講,新先9月攪清盤,11月出金馬是好有問題。心水清d都知乜事(唔想上身kaka),
我地唔係要追究,我地只希望爭取到最後一步,學單眼佬 話齊盡救 kaka。

不過我有d野好唔明,以馬場人流一年前人流已唔夠交 PCCW server $
為什麼,唔一早轉平d server。

其實馬場d玩家好善良又忍得,絕對係馬場最重要資產 kaka。
大家對馬場管理有好大既寬容,大家既希望只係跑下馬,配下馬,吹下水。

BJ

2007-1-11 11:35 PM cicky82089
.講得好岩,非常同意以上講法..:em49:

2007-1-11 11:58 PM Noah
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2007-1-11 11:16 PM 發表

GMXX

老實講,新先9月攪清盤,11月出金馬是好有問題。心水清d都知乜事(唔想上身kaka),
我地唔係要追究,我地只希望爭取到最後一步,學單眼佬 話齊盡救 kaka。

不過我有d野好唔明,以馬場人流一年前人 ... [/quote]

最欣賞你呢句........[size=5]大家對馬場管理有好大既寬容[/size]

kakakakakakaaaaaaaaaaaaaaaaa

頁: [1]