I-See 論壇 » 頭像評評站 » 1 2 3 B A N

2007-1-10 08:40 PM 牙儀''
1 2 3 B A N

[b][size=3]msn 成日斷線 . 想死!! \_/

下星期EXAM . =口= 救命!

近排整返圖 . 呵呵 ..

評吧 =]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/size][/b]

2007-1-10 08:44 PM F!esTa:P
3幅FEELING好好*
不過第3幅D字字唔MATCH~

2007-1-10 08:47 PM 牙儀''
[quote]原帖由 [i]LovE菲’[/i] 於 2007-1-10 08:44 PM 發表
3幅FEELING好好*
不過第3幅D字字唔MATCH~ [/quote]

[b]是字型問題MA?
我本想整 流星雨 的FEEL XD 哈 . [/b]

2007-1-10 11:41 PM suiyO!;D`
覺得第一個 D BH 有小小怪 ,
SAYU MIX 得 OKAY .. 但最大果個人美化很紅很紅 @@
AI 既冇佐 D 白色 BH 會好好多 =)

2007-1-11 11:26 AM
惠理香果個 幾好 `不過好似好多野咁  ..有少少怪 `
sayu 果個幾好 ..,不過白色字同字型麻麻`

2007-1-11 01:08 PM 牙盈''
依家在半洗機狀態 ..
乜都得一半
MSN 都冇 =v=

YEE 仔番黎啦 XD
好特別既 DESIGN 色同 FEEL!
ERIKA 那個中間光左少少 字唔出
我覺得 AI o個個 design 幾正
不過 d 白色 bh 可矇少少 更有 feel

supportttttt yeeeeeee =]

2007-1-11 02:31 PM RAIKE
erika 的大字唔太睇到
色黃得有點怪
sayu & ai 的都很不錯 = ]

2007-1-11 03:18 PM manki..
比較中意ai 的,
構圖ok.但字有點簡,,xDD

2007-1-11 05:34 PM iamBONNIE
erika 的有點黃
sayumi 的不錯
ai .. 左邊張圖 既色靚過隔離果兩張 xD
唔錯 sup ~

頁: [1]
查看完整版本: 1 2 3 B A N