I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 入到了∼但係唔識玩∼有人可以教我嗎

2007-1-9 06:10 PM 月伴小夜曲
入到了∼但係唔識玩∼有人可以教我嗎

我ID係72771 ∼唔該大家^^

2007-1-9 07:01 PM cicky82089
[quote]原帖由 [i]月伴小夜曲[/i] 於 2007-1-9 06:10 PM 發表
我ID係72771 ∼唔該大家^^ [/quote]
借問聲你在那一區買到月咭哩,$40/80那一種????:em141::em141:

2007-1-9 07:07 PM 月伴小夜曲
元朗~3張40~

2007-1-9 07:10 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]月伴小夜曲[/i] 於 2007-1-9 07:07 PM 發表
元朗~3張40~ [/quote]
有興趣可入我會..隨時歡迎^^

2007-1-9 07:12 PM 月伴小夜曲
你ID係咩呢~
我點搵你

2007-1-9 07:37 PM cicky82089
小夜曲               係咪冇哂$80咭所以你買3張$40呀????:em23::em23:

2007-1-9 08:57 PM 月伴小夜曲
係唷~哈哈~沒辦法呢

2007-1-9 10:19 PM 白正
灣仔188有月卡買

2007-1-9 11:06 PM kelvin58x
屯門華都商場三樓08B    仲有得買月卡            勁多==

2007-1-9 11:53 PM cicky82089
呢次大煲我呢區係東涌,最近要去到荃湾,今次有D麻煩呀:em35:

2007-1-9 11:57 PM sting
你地如果信我,的話.,最好5好再買月卡.....

過左明日之後你地就知有乜事發生:em16:

2007-1-9 11:57 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-1-9 11:53 PM 發表
呢次大煲我呢區係東涌,最近要去到荃湾,今次有D麻煩呀:em35: [/quote]

放心白生明日cut伺服執粒,買唔到你有運

2007-1-10 12:29 AM cicky82089
[quote]原帖由 [i]東邪[/i] 於 2007-1-9 11:57 PM 發表

放心白生明日cut伺服執粒,買唔到你有運 [/quote]
其實重有張$40月咭未用,唯有留做紀念.:em43::em43:

2007-1-10 02:39 AM 東邪
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-1-10 12:29 AM 發表

其實重有張$40月咭未用,唯有留做紀念.:em43::em43: [/quote]

我仲有張$80
:em40:

2007-1-10 03:12 AM 自動奔放
係處嗎??

hi..邪,,奀.. yy  汀e我 明天執?? 堅炓 ??

2007-1-10 03:20 AM 東邪
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2007-1-10 03:12 AM 發表
hi..邪,,奀.. yy  汀e我 明天執?? 堅炓 ?? [/quote]

pccw說明天關伺服是真的,但現在還有一點轉機.遲點真的攪掂再說.

你要不要像奀一樣貼返隻馬馬要的話我幫你貼最多在馬名上幫你打格仔冇人會知隻馬係你架ka..ka..^^不會像上次962事件架he..he..^^

頁: [1]