I-See 論壇 » 頭像評評站 » --- from tomorrow onward ---

2007-1-8 05:15 PM RAIKE
--- from tomorrow onward ---

首先 . GRAMMAR 好像錯了 =3=
-------------------------------------
從明天開始是考試的開始
明天 英文 COMP & 英文 LIST.
慘了

今日放學之後 . 唔知個筆袋去了哪 -3-

光的幫人做的 . 沒有大圖之前 =3=
之後是婆婆的生日禮物 . 十分倉促 =3=

2007-1-8 06:01 PM 魚`}
上面個個底單左小小,下面個個就差個框,其他好好xd

可唔可以比下面個個既原圖我?

2007-1-8 07:58 PM TWING
第1個手臂D星星咁得意既...哈 ... 好搶眼 ... 係原圖黎?-0-

第2個字正...好有個人風格

SUP

2007-1-8 08:00 PM kar.
第1個清清地唔錯 , 美化好特別

第2個好可愛呢..

sup

2007-1-8 08:08 PM F!esTa:P
好幅都好舒服

第一幅may化好正!

第2幅des 同 cut都好好

十卜~

2007-1-8 08:51 PM iamBONNIE
非常漂亮的 BAN
光 BAN . 後面的舞台燈光好正
P BAN . 右圖的 CUT 得很好

你個筆袋 XD
其實比我偷左 =D

2007-1-8 09:06 PM
第一個mix得不錯  美化不錯
第二個美化偏黃  我好love-0-
可惜是margaret的

start the exam tomorrow
英文句子作得簡單d會好d
平時test或exam都會甘易錯
係exam用多新詞都唔會點加分-0-

2007-1-8 10:27 PM 冷面笑像
1...美化不錯(你的風格美化)
     Although colour of bg is black, feel of banner is good

2...美化得
      bg有紋brush....

support
and
thank your gift..XDXD

2007-1-8 11:36 PM 蒙妮卡x]`
用 STARTS FROM TOMORROW 會不會比較好 xd ?!
( 不過 GRAMMAR 好像也錯了 X ] )

BAN 1 右人臂上的星星好可愛哦 >V<
個人覺得在右邊加少少像左邊那些小圓點 (?) 會更有舞台的感覺 =]
( 其實是我本身很喜歡小圓點 =X= )

BAN 2 整個的 FEEL 都超可愛的 -3-
冇得彈啦 XD

sup ; ]
考試加油哦`

頁: [1]
查看完整版本: --- from tomorrow onward ---