I-See 論壇 » 頭像評評站 » 剛 剛 考 完 H I S T 和 O r a l 呢^^

2007-1-8 01:17 PM VanessaXTabo
剛 剛 考 完 H I S T 和 O r a l 呢^^

剛 剛 考 完 H I S T 和 O r a l 呢,,

難 !

回 家 後 立 即 開 p h o t o s h o p !

用 來 拍 拍 的 ,,

整 得 很 u g l y !

[box=#FFFFFF]原 本 一 整 好 時 :

[attach]179786[/attach][attach]179787[/attach][/box]
[box=#000000]
再 改 後 :

[attach]179820[/attach][attach]179821[/attach][attach]179822[/attach][/box]

[[i] 本帖最後由 VanessaXTabo 於 2007-1-8 04:51 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 01:21 PM 小霞.
erika那個ban底不太好
字型細 會較怪 跟ban底顏色不太襯
人既美化就差左小小
要多多練習整bg ban

第2個的
我覺得mix係唔錯 特別
但是比較大的人 美化好黃
如果白白更好
不妨落小小tt 或者大膽小小
加框更好=]

2007-1-8 04:48 PM VanessaXTabo
[quote]原帖由 [i]{-牙霞..-HA-[/i] 於 2007-1-8 01:21 PM 發表
erika那個ban底不太好
字型細 會較怪 跟ban底顏色不太襯
人既美化就差左小小
要多多練習整bg ban

第2個的
我覺得mix係唔錯 特別
但是比較大的人 美化好黃
如果白白更好
不妨落小小tt 或者大膽小小
?[/quote]
好 多 謝 你 g e 意 見 呀 ^^

小 H A !

我 一 定 會 多 練 習 整 b g   b a n 的!!

也 要 學 加 框 !

改 白 了 一 點 -333-

[[i] 本帖最後由 VanessaXTabo 於 2007-1-8 04:54 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 05:27 PM RAIKE
ERIKA 改左之後第一個較好
BG 唔太好 . 字唔太襯 . 美化就還可

MIKI . 美化唔太好
細字的 SIZE 怪怪地
DES & 字都幾好 : )

頁: [1]