I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 我個人認為...你地放棄吧啦~~以免受騙

2007-1-7 02:03 AM Noah
我個人認為...你地放棄吧啦~~以免受騙

[size=4]感覺上好似個有動機既騙局咁~
可信性極低....
睇左你地既對話.有D唔係好明..
不如你地為我解答下丫~

1. 如果你老闆唔出四個月糧比你, 你仲會關心間公司既近況嗎?
2. 既然除冊了, 又無交幾個月租, 仲可能推出金馬去吸引玩家入貨月卡嗎?
3. 點解之前停左SEVER幾日又無啦啦開返, 有冇人知?
4. 晌呢D咁重要既時刻, 為何還會用""$20000賣斷比你""呢句說話黎開玩笑嗎?
5. 呢個人唔會出黎, 唔會講電話, 係一個負責任的行為嗎?
6.初初話唔肯跟進事後工作, 跟住又話解決燃眉之急後又話可以慢慢傾??

莫講話冇交租既時期係咁, 你地有冇諗過係半年前, 呢隻GAME又做左幾多野呢?

交PCCW只係去維持現狀, 沒有進步的, 隨左接手做, 如果唔係放棄吧啦~[/size]

2007-1-7 02:35 AM 喪奀
我都覺得太多解唔開既問題,kakak

2007-1-7 05:23 PM 依玲
[quote]原帖由 [i]Noah[/i] 於 2007-1-7 02:03 AM 發表
感覺上好似個有動機既騙局咁~
可信性極低....
睇左你地既對話.有D唔係好明..
不如你地為我解答下丫~

1. 如果你老闆唔出四個月糧比你, 你仲會關心間公司既近況嗎?
2. 既然除冊了, 又無交幾個月租, 仲可能推 ... [/quote]

好有同感...絕對同意妳的想法...:em49:

2007-1-7 09:47 PM Noah
好想知道有睇過呢個post既60幾個人, 有咩回應?

2007-1-7 10:06 PM poorleiamore
救番都side藥費.早汁早著.

2007-1-7 10:17 PM 月伴小夜曲
我想問一下∼有冇可能做到一個私服呢?

2007-1-7 10:49 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]Noah[/i] 於 2007-1-7 09:47 PM 發表
好想知道有睇過呢個post既60幾個人, 有咩回應? [/quote]
1句到尾,呢個gm做唔到保證,根本無得傾...

2007-1-7 10:56 PM 月伴小夜曲
8哥哥~可以add小妹嗎~msn∼唔該晒^^

2007-1-7 11:24 PM mysterio1988
我都唔信一個幫新先打工既GM可以幫玩家+點,同理哂馬場D野@@

2007-1-11 11:50 PM Noah
88喇~~~美夢成真系列

頁: [1]