I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 致各位馬友........

2007-1-6 07:42 PM 十大惡人
致各位馬友........

各位馬友:

是否須要召開同人大會呢??
再比80元買月費太寃枉...
反正的錢也不會投入用作營運之用,
當務之急是否開番個户口,
收集月費先用作交pccw費用($5100)??
gm是否願意為交費人仕處理户口?
我唔係想追究什麼責任,
我相信有關人仕會出黎傾下如何下去...

白先生...單眼佬..各位勇士...
願唔願意出黎針針佢??

2007-1-6 08:52 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2007-1-6 07:42 PM 發表
各位馬友:

gm是否願意為交費人仕處理 ... [/quote]

丙...死心啦

配到勁馬..等到大跑得又點呢??

明明今次跑長 佢就比短神你玩 kaa

跟本e個game同GM就冇哂誠信:em25::em25::em25:

仲放時間同錢比 D冇誠信既人管理:em36::em36:

2007-1-6 08:56 PM 白正
跑短神咩??..hi  all

2007-1-6 08:58 PM 喪奀
奀,講得好岩,,
我寧願夾錢開馬場2,都唔會夾錢交租,KKAA

2007-1-6 09:08 PM 十大惡人
我唸都系時候收手........

2007-1-6 09:12 PM 十大惡人
咦....肥奀..放假定蛇王??kaka

2007-1-6 09:26 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2007-1-6 09:12 PM 發表
咦....肥奀..放假定蛇王??kaka [/quote]
今日休息:em07::em42::em42:

2007-1-6 09:34 PM 喪奀
奀妹而家撈邊行???

2007-1-6 09:36 PM 十大惡人
變靚D.......

2007-1-6 09:41 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2007-1-6 09:34 PM 發表
奀妹而家撈邊行??? [/quote]
瘦身堂  KAAAAAA

2007-1-6 09:44 PM 十大惡人
肥奀.....有無新game再玩??

2007-1-6 09:45 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2007-1-6 07:42 PM 發表
各位馬友:

gm是否願意為交費人仕處理 ... [/quote]

查緊d野:em37:又趕配馬又有d頭暈頭痛:em16:又空虛又寂寞又涷:em16:
轉頭先講:em37:

[[i] 本帖最後由 東邪 於 2007-1-6 09:48 PM 編輯 [/i]]

2007-1-6 09:46 PM 奀妹
簡中玩i-horse

2007-1-6 11:35 PM sting
奀C苦:em31:

你昨夜又話我是三牛之一我是大牛.,:em16:

.......5係巧明:em36:

頁: [1]
查看完整版本: 致各位馬友........