2007-1-6 07:36 PM AR琪

:em23:
我數學的概念太差了 = =
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-6 07:46 PM 蒙妮卡x]`
BAN 1 左邊果個亞綸冇左隻右手 -3-

美化不錯 ; )

HD 冇加野已經很豐富了 =)

SUP!

2007-1-6 08:31 PM iamBONNIE
臉上既紋 ?! 唔要會好 D
BG 幾靚
美化好正 =]
KI 的美化很厲害 *0*

2007-1-6 08:44 PM F!esTa:P
ban 1 is so good!
I LIKE THIS BG
IT IS VERY FANTASTIC AND AMAZING

AND THE MAY FA IS GOOD!
HOWEVER I THINK IT CAN BE MORE SMOOTH

2007-1-6 08:53 PM RAIKE
美化有點綠 . 但幾 MH個 FEEL
HD CUT 位都幾好
AARON . BAN 磨磨皮更好
BG 不錯 = ]

2007-1-6 09:02 PM cat.
上堂聽多D 做多D IS OKAY XD
圖質+字唔太好
BG幾襯 ^O^
美化太光了...
SUPPORT

2007-1-6 09:54 PM PinKi
arron ban 色好正... bg 好令  icon 5 錯
美化幾好~~
字+ d 字效會好d~~
hd 幾令...
sup 琪

2007-1-6 10:42 PM cathy!
ban
mix不錯`字睇吾到
hd
美化很好"
不過都系有少少黃有D
sup.

2007-1-7 10:22 AM wei.
BAN 同 ICON 都整得幾好..BG 好靚!
不過字有小小唔清楚"
HD 美化好正!雖然無加 BH ..但可能因為有 D 字係到"
唔太覺得簡=V=!

2007-1-7 10:30 AM 傻藍
我鍾意亞綸呀-3- 好彩有入黎睇je!"
我覺得亞綸個ban 整體整得唔錯! bg 都好襯呀..
但係d 字真係深左d, 唔係太清=]

下面戈個hd , 雖然無加brush 戈d!
但係佢本身以經有好多字, 所以唔怕覺得空
感覺幾好>w<

2007-1-7 11:49 AM 魚`}
好靚...SuPpOrT...我覺得Aaron<---好似串錯左-V-''個個無銳利化既較靚...

又係問同一個問題...可比bg既bh我嗎?

[[i] 本帖最後由 愉愉 於 2007-1-7 11:50 AM 編輯 [/i]]

2007-1-7 09:16 PM 冷面笑像
1,2&3
bg ok
美化得
但有點條狀的brush在他的臉
框ok

4...美化得

5...雖然是簡
       但不錯

support

頁: [1]
查看完整版本: