I-See 論壇 » 頭像評評站 » 是 不 是 到 了 愛 情 結 帳 的 時 候 ?!

2007-1-5 11:43 PM 淋:)
是 不 是 到 了 愛 情 結 帳 的 時 候 ?!

近 日 考 試 真 的 要 發 瘋 了 !!

今 天 到 了 小 植 君 家 弄 B A N 子 ..

字 B A N 是 拍 品 來 的 !!

2007-1-5 11:47 PM F!esTa:P
WORD BAN可以深色D~
仲有MIX得唔係太好呀~
加油!

2007-1-5 11:55 PM 蒙妮卡x]`
飛輪海 ban 冇左尊 xddd
不錯 ; )

maki ban,, bg 果 d 字不要透在人身上較好 xd

字 ban  字深色 d 更好 =]

sup!

2007-1-6 12:40 AM 冷面笑像
1...美化得
        design得

2...mix得
      字brush可以淺色點
      colour得

3,4&5...bg得
              字可以粗體
              框得

support

2007-1-6 08:37 AM iamBONNIE
第一個光度適中,很好
第二個 .. 擦了手上的字會更加好 =)
BG BAN .. 不知道是否我家電腦問題
很白很白 .. 字差不多看不到
BG 深色一點會好點吧 ^V^

2007-1-6 10:39 AM AR琪
1. 美化幾好
個底我覺得有少少唔襯
2.都唔錯的
字ban..
真係好白好白 有咩字都睇唔清 : ]

2007-1-6 10:45 AM Kate;)
飛 飛 海 ban 很 不 錯 ,

maki ban ..
手 上 的 字 bh 無 左 好 D ..
ban 底 ok ..
但 係 唔 太 match 圖 ,

字 ban ..
太 淺 色 了 *o*
睇 唔 清 楚 X)

sup makiyee ..

2007-1-6 11:01 AM cat.
ban1 少左1個人wo XD bg可以深色d
ban2唔錯, 邊太柔
之後果3個ban我以為未load到出黎 =.= 淺色到睇唔到
加油 support

2007-1-6 08:26 PM tching
字BAN D字可以深色多一些....
MAKI BAN底唔錯...
手上D BH冇左會好D...

2007-1-7 10:22 AM 傻藍
ban 1 岩我戈範.. haa
我都係鍾意飛輪海.. 但小左1子.. 哈哈

字ban 我覺得太淺色了..
變左d 字睇唔清=3="

頁: [1]