I-See 論壇 » 頭像評評站 » 無法侍奉現實 敵不過看不過自己心魔

2007-1-5 03:27 PM 蒙妮卡x]`
無法侍奉現實 敵不過看不過自己心魔

好中意聽 Out of Control *0*

話說今天考 MATHS -U-
考得好差呀呀呀呀呀 -00000-
已經冇左 8 分喇我,, 仲要係我明明識果隻 -3-
谷鬼氣呀真係 xd
我有信心果幾科全部都考得唔好  = =
以後都係唔好有信心住先了 xddddd

考埋星期一二就考完了 T___T 十級感動

整左好耐的 - -
諗住黎做 XG BAN! 不過我登入到 XG 既日子幾時先來臨呢 ? !

哈我將一堆野抄埋左一碟 -U-
果 d 細粒人仔 有 JANICE - GAM - AYAYA - 伊東 - 潘瑋柏 XD
得 1 個男仔 XD 真係萬紅蕞中一點綠呀 -00000-'
其實我唔識整虛線框的 XD 用個好變態既方法做左出黎 -0-

好多廢話添 XDDDDDD;

[[i] 本帖最後由 bruijn 於 2007-1-5 03:48 PM 編輯 [/i]]

2007-1-5 03:43 PM
cut得mama  字唔match
bg match圖  框唔多1match
ds不錯  add oil^^

2007-1-5 04:02 PM AR琪
最大的人美化唔係咁好
光d同白d會襯d
d細人唔係好襯個底
des唔錯 support : ]

2007-1-6 08:45 AM RAIKE
最大問題係唔襯底
大人的美化可以整整
細人銳一銳更好
= ]

2007-1-6 10:48 AM Kate;)
*v*  monica baby ,,
你 就 好 啦 ..
咁 快 考 完 ..
我 考 2 個 星 期 lor .. 好 開 心 >v<   -,-

ban 底 唔 match 圖 XDD
最 大 的 人 .. 美 化 麻 麻 ,,
cut 得 唔 好 ,,
邊 都 唔 match *o*
des 不 錯 的 嘛 ..

sup monica baby ~

2007-1-7 07:47 PM 冷面笑像
bg得
左邊美化麻麻
溶圖麻麻
框得
右邊的人可以做銳化