I-See 論壇 » 頭像評評站 » 2006年最後的BANNER....

2006-12-31 01:29 PM 牙帽''
2006年最後的BANNER....

最後一日喇2006年. ..WOOOOOO
我都好快比人炒喇返工果到. ..XD
好開心. ..今日好努力噤搵MM 秋CONN黎DL. ..
搵到個BT. ..但係係DL唔到囉. .咩事件- - . ..
之後又搵左MO黎DL. .唔知係未地震. ..LO勁耐都係唔成功. ..
好死慘- - . ..
等左噤耐出DVD係DL唔到. .又冇CB DL= = . .
攪咩野. ..

平BANNER吧. ..
幾個. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-31 01:32 PM 蚊仔x)`
好令 -V-
第一個左手邊果度個問號有點怪 ` -V-
第2個不錯 -V-
第3個MIX得好好 *v*!
第4個 `  美化麻麻地 -v-

2006-12-31 01:35 PM NumberOne:D
好像深色了點,feel蠻正的
最喜第三個XD

2006-12-31 01:36 PM herher``
why have [?]  xddd
no.2 xut is not well .. other cut is ont bad ..
design is not bad !!
mix is very good !
美 is very good ..
support:]

2006-12-31 01:50 PM 牙盈''
係囉
我都 download 唔到 CB =v=
我好想睇埋交響最後一集架嘛 =0=

帽仔 d 美化超正呀
幾時過我幾招 XD
美化好襯好正
BG 都幾襯 ..   不過白邊可以少點會更好
feel 很不錯

sup 小帽!

2006-12-31 01:57 PM 淋:)
SAYU的BAN 美化最MATCH ..
第 一 二 都很白 但好像不MATCH ..

2006-12-31 02:03 PM RAIKE
第 1 個個問題有點怪
第 2 個 cut 有白邊 !? . 但美化 . 底都很好
sayu & maki 的都很好 = ]

2006-12-31 02:57 PM hirochan
1既BG好似同個人有D唔MATCH....
2既美化靚靚,,但硬係覺得有少少怪,,,
MIX BAN兩個美化都好滑,,好正///

2006-12-31 03:12 PM F!esTa:P
SAYU的好may呀~

不過maki的may化唔係太match~

可以白少少~

2006-12-31 03:27 PM Miyaki。
全部的FEEL也很捧喔*V*
只是第2個的框2邊不對稱. , ...是專登的嘛@@
對對對.., . . .,我搵到秋CON的CB LINK. , ...,
但我唔知DL唔DL到. , ..,要嘛@@

2006-12-31 04:00 PM AR琪
d美化好正 好襯個feel
我覺得sayu的美化深色d會好d
其他都好正 support : ]

2006-12-31 04:48 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]Miya-ki[/i] 於 2006-12-31 03:27 PM 發表
全部的FEEL也很捧喔*V*
只是第2個的框2邊不對稱. , ...是專登的嘛@@
對對對.., . . .,我搵到秋CON的CB LINK. , ...,
但我唔知DL唔DL到. , ..,要嘛@@ [/quote]

我要呀我要呀. .可PM比我MA. ..OMG. .我用BT同MO都DL唔到= = . ..
好灰. ..XD. ..

2006-12-31 06:52 PM Tigris`翼仔:
1:唔要個問號會好D
2:幅圖本身唔係太令
好蒙
個框都嘛嘛地
最尾果兩個美化一般._."

2006-12-31 09:18 PM Kathy..
美化不錯呢:)
個底暗左d..幾好呢sup

2006-12-31 09:57 PM bobo-
第一個有少少怪
第2個同第3個好好!!
第4個mei fa麻麻

頁: [1]
查看完整版本: 2006年最後的BANNER....