2006-12-28 11:22 PM cicky82089
馬場朋友

就泥12点啦,我又上唔到馬場,乜野結果可否發表下:em31::em31:
希望唔好死住,最快都過埋年先:em46::em46:

2006-12-28 11:51 PM 馬主之家會長
過唔過到29號????^^

2006-12-28 11:58 PM 自動奔放
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2006-12-28 23:22 發表
就泥12点啦,我又上唔到馬場,乜野結果可否發表下:em31::em31:
希望唔好死住,最快都過埋年先:em46::em46: [/quote]

e+ 津彎 馬場 有7位 熱心玩家出現..kaa  +埋爆 = 8個  ..

2006-12-29 12:00 AM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2006-12-28 11:58 PM 發表

e+ 津彎 馬場 有7位 熱心玩家出現..kaa  +埋爆 = 8個  .. [/quote]
我不能on呀...晶神上係津彎馬場   kaka^^

2006-12-29 12:07 AM cicky82089
連2

[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2006-12-28 11:58 PM 發表

e+ 津彎 馬場 有7位 熱心玩家出現..kaa  +埋爆 = 8個  .. [/quote]
救命呀!!!!!
得個等字重未上到呀!!!!
連2    如果過到29號你記得賣隻6Y汗公比我呀!!!(要頭尾細數都要頂)留泥配金女....:em23:.

2006-12-29 11:56 PM 白正
今日我上到wo..你地仲未上到咩??

2006-12-30 01:26 AM cicky82089
[quote]原帖由 [i]白正[/i] 於 2006-12-29 11:56 PM 發表
今日我上到wo..你地仲未上到咩?? [/quote]
嘩       你咁遲先到,尋晚全世界係津灣馬場開P,你又唔到,
           一見到武神十二點幾出字話上到馬場D人仆到咁去.快D去出馬啦,珍惜餘下既時間至真...:em23:

頁: [1]
查看完整版本: 馬場朋友