I-See 論壇 » 頭像評評站 » I AM WHO I AM ! 希 望 原 來 在 我 身 邊

2006-12-28 10:31 AM F!esTa:P
I AM WHO I AM ! 希 望 原 來 在 我 身 邊

剛剛看了raike 的 post (祝你生日快樂)

很感動 。不知為什麼。

i-see是我第二個玩的論壇

自從入了來

便不想走

因為這裡都是充滿色彩

每一個ban都是大家的心血

每一個都是很美麗的

在這裡 , 我要多謝所有俾過意見我的人

明白自己的整圖水準差勁

不過我可以見到多個月來的進步。

在 這 裡 , 我結識到monica這位朋友

她是唯一一個會跟我分享心事的網上朋友

說真的....我在這裡真的好高興
----------------------------------------------------------
12月發生了太多的事

一時間接受不了

12月25日 希望

12月26日 痛苦

12月27日 絕望  看不清自己的模樣 太痛苦了麼

12月28日 希望 燃點了

這幾天

像是人生的過山車

經歷太多

失去太多

明白太多

有時候  我想像個大白痴

什麼也不知道

什麼也不需要理會

可是 , 事實往往是不會令人如意的

-------------------------------------------------------

昨天說過

不再整圖

可是一旦開了photoshop後

手便會按下 browse

開始不停的製作

這一刻

我明白

圖畫世界裡的色彩是我生命的原素

是我最眷戀的

色彩會我醫治我心靈的傷痛

色彩會為我帶來無限的歡樂

你同意嗎?

--------------------------------------------------------------

thanks all who have read this so long passages!

HAPPY NEWS YEAR!

FIND YOUR GOAL IN 2007

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 LovE菲’ 於 2006-12-28 10:32 AM 編輯 [/i]]

2006-12-28 10:37 AM -[]-
BG好夢幻xd `

ban 的色調也不錯 .sup

2006-12-28 10:41 AM ffu;)
不開心的就把它們都忘卻吧,
人生中一定有喜有悲, 一切都順境就不叫人生吧`
為何不去做/想些令妳開心的事呢 ?
只想著不開心的事妳會很痛苦 ^v^
如果妳不介意, 我會願意跟妳成為朋友,

離題太遠了 x)
黑色的是名印 ?
bg 和字很正點 :)
是有點光 xd 不過整張也很美 *v*

第 2張字 [ l0ve twins ] 字效不太好,

2006-12-28 10:42 AM 西瓜仔a_a
[color=#ff0012]我 - 同 - 意 - ! >vv<[/color]
底h0 dream feel! xd
字ban色h0 h0!
twins簡了點!
旦整体吾錯! =]
sup!

2006-12-28 10:47 AM ying:)
同意芙芙講既野 ; )  我刀要同你做朋友xd.

bg好正;字0k`  mix ban好夢幻. twins好似太光 ..
supp0rt : ]

2006-12-28 10:47 AM RAIKE
twins 很好 . 很夢幻
字 ban 都不錯 . 但字型可以轉轉

支持你唷 ~

2006-12-28 10:52 AM hirochan
樓主整既圖都好正,,,
尤其是係色,,好COLORFUL..隻FEEL好柔,,好夢幻~!!!
字BAN好美,,,尤其是BG,,,BAN一樣靚靚,,美化同FEEL好襯,,
SUP你,,~!!

2006-12-28 10:56 AM VanessaXTabo
這 段 文 字 ,,,很 好 !

無 發 形 容 的 很 好 !!!

唔 緊 要 嫁 ! 我 地 一 定 會 在 生 活 上 經 歷 很 多 痛 苦 ,,

只  要 我 地 有 希 望 ,,痛 苦 便 會 自 然 消 失 ^^

b a n n e r  1 的 字 很 有 意 思 !

字 旁 的 花 花 B H 好 美!好 配 合

b a n n e r 2 的 兩 幅 T w i n s   m i x 得 好 靚 !!

見 到 佢 地 感 情 好 好 呢 ^^

2006-12-28 11:39 AM DOUPU
字BAN不錯....但NO:2冇字GE..

仲乜加LOGO...

2006-12-28 11:50 AM 魚`}
我覺得字Ban 既 BG 好靚,可唔可以比裡面既BH我?
Twins個個本身都幾靚,但Loves Twins 既 Loves無左Lo兩字-V-",仲有個度其實寫緊D咩?Koey ...?

2006-12-28 11:52 AM S!USUET
字BAN唔錯..D色好MATCH
TWINS 個BAN都OK,旦個字型唔係太令!

2006-12-28 12:01 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]愉愉[/i] 於 2006-12-28 11:50 AM 發表
我覺得字Ban 既 BG 好靚,可唔可以比裡面既BH我?
Twins個個本身都幾靚,但Loves Twins 既 Loves無左Lo兩字-V-",仲有個度其實寫緊D咩?Koey ...? [/quote]

BH ?

其實我用左tt同埋自己整的bg~

bh 其實唔係太重要

不過你要的~

我俾你呀~

至於twins的koey~

係因為呢個ban係幫人整架~

[quote]原帖由 [i]AH-Fu`[/i] 於 2006-12-28 10:41 AM 發表
不開心的就把它們都忘卻吧,
人生中一定有喜有悲, 一切都順境就不叫人生吧`
為何不去做/想些令妳開心的事呢 ?
只想著不開心的事妳會很痛苦 ^v^
如果妳不介意, 我會願意跟妳成為朋友,

離題太遠了 x)
黑色的 ... [/quote]

好多謝你呀~
一齊做朋友仔啦~

[quote]原帖由 [i]siube`[/i] 於 2006-12-28 10:47 AM 發表
同意芙芙講既野 ; )  我刀要同你做朋友xd.

bg好正;字0k`  mix ban好夢幻. twins好似太光 ..
supp0rt : ] [/quote]
好感動~
又識多左一個朋友仔啦~哈哈

[[i] 本帖最後由 LovE菲’ 於 2006-12-28 12:06 PM 編輯 [/i]]

2006-12-28 01:04 PM 冷面笑像
字banner...
bg 美到我呆左
banner
我覺得
bg 得
但tt令twins的頭髮色怪怪地

2006-12-31 12:21 AM 蒙妮卡x]`
哈咁遲先睇到個 PO -口-
呢排少 ON 左好多呢我 xd

哈好開心 babe 提起我 xddd
說來慚愧, 在下都唔係同妳分享左好多啊
很謝謝你對我的重視 ; )
好感動添 xd

2 個個 FEEL 都好夢幻 *V*
TWINS 的加點字效更好,, SUP!

頁: [1]