2006-12-23 10:19 AM iamBONNIE
|||||

琴日上唔到 I-SEE =.=

PARTY 玩得幾開心
估歌仔真係好正
特登搵個 { 歌王 } & 唔識講中文既老師唱中文歌 =]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-23 10:21 AM RAIKE
HIROSHI 的 .. 字色用粉紅色仲襯

SHOON 很好看 X]
新圖真好看
謝謝 BON 的心思
{ 某某未 SCAN 圖俾我 .. 希望盡快弄你的 }

= ]

2006-12-23 10:28 AM 灰;
第1個mix得好正..但框同字型都唔太襯
第2個美化有d黃.有框的較好..bg幾好..

2006-12-23 10:45 AM cat.
ban1 好多個嘴 XD 幾正
ban2 冇框好d :)
support

2006-12-23 10:59 AM 冷面笑像
1..張圖很特別
bg都不錯
2&3
我覺得反而沒有框美點
整體都好好

support

2006-12-23 11:22 AM 瑩”
超鐘意第一個!MIX得好正=]
而第2個黑框吾系好襯..第3個好D=]

順便問一聲.. 你系咪TSKVGSS咖!?

2006-12-23 11:43 AM Demon.
n0.1..好正''好多朱唇.xd
n0.2..第2個好d''

2006-12-23 05:01 PM 膠奶v3v
第1個好特別,,,
mix得ok~

2006-12-23 06:17 PM PinKi
第 1 個  DS 幾好...好特別!!! 幾令呀...
第 2個 冇框好D..黑框好似5 太 MH 咁..整體都幾好!!
SUP U*

2006-12-23 06:40 PM (^-^#)昔”
第1個,好鬼型xd,個咀唇A_A"
設計太得啦!五體投地!
第2個,好似冇咁黃好d,同埋個頭好大xd
細d好d...冇框好d啦我覺得

2006-12-23 06:57 PM TWING
第1個 D嘴好得意 ....BH加得很好 ...FEEL好正

第2個黃左少少 ....冇框好D

2006-12-23 07:26 PM AR琪
1. 幾特別 feel很好
2. 唔加框會好d 黑框唔係好襯 : ]

2006-12-23 10:20 PM iamBONNIE
THX ALL CM

[quote]原帖由 [i]瑩”[/i] 於 2006-12-23 11:22 AM 發表
超鐘意第一個!MIX得好正=]
而第2個黑框吾系好襯..第3個好D=]

順便問一聲.. 你系咪TSKVGSS咖!? [/quote]

唔係 =V=

頁: [1]
查看完整版本: |||||