I-See 論壇 » 頭像評評站 » christmas-party

2006-12-22 04:59 PM RAIKE
christmas-party

好正
雖然 over run 左好多
但真的很高興

某某搞 gag 男令我地全場爆笑
佢同王子講 ::
我都唔差 ga

{ 個陣做緊 灰故娘 - 灰故娘 12 點離開之後 .. 王子搵灰故娘的部份 }

野食就還可
但 ms yip 個個 乾果麵包
超好食

翔央的是惡搞物

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2006-12-22 05:01 PM 編輯 [/i]]

2006-12-22 05:09 PM Demon.
2個也不錯..字bh多了點:)

2006-12-22 05:14 PM 灰;
2個睇落都好型..
系第1個框唔太框..
第2個就字型唔襯..同圖質差左dd而已

2006-12-23 09:02 AM AR琪
我學校無依d野睇 我班連christmas party都無
得全校的party = =

miura的好型 框好特別
2 ; 惡搞的都咁靚 圓圈果到好正

= )

2006-12-23 09:11 AM 冷面笑像
1.美化得
框有創意
bg is good
2.I think feel of banner is good
but word of brush is not match banner

support...and merry christmas

2006-12-23 09:25 AM wei.
兩個都整得唔錯呀....
BG BAN 美化整光小小好次好 D ...
整體都好好呀..

2006-12-23 09:40 AM RAIKE
[quote]原帖由 [i]W__蠢-E..I[/i] 於 2006-12-23 09:25 AM 發表
兩個都整得唔錯呀....
BG BAN 美化整光小小好次好 D ...
整體都好好呀.. [/quote]
第一個是 mix ban 來的
只是加點 bh + tt .. 好似 bg ban xp

謝謝 5位

2006-12-23 10:06 AM iamBONNIE
好似玩得好開心咁 wo -v-

miura 果個好好
框好特別
shoon 的好暗 -3-
果然係惡搞  X]

2006-12-23 10:46 AM cat.
ban1 正
ban2 太暗了.. 光d正d
support :)

2006-12-23 11:50 AM hirochan
BAN1好正呀,,美化好型,,,,框框好靚,,...///
2ND其實都好好,,,只係暗得滯,,,,

2006-12-23 06:19 PM PinKi
第 1 個 BAN 好正.... 好型...個框框幾令B0R!
第 2個 暗得黎幾型.... DS 幾好~~
SUP RAIKE

2006-12-23 06:22 PM 櫻翎
第1個唔錯,,
字型可改改,,
第2個暗左d,,
如果係局部暗會好d,,
+oi| =)

2006-12-23 06:33 PM TWING
第1個如果底可以深色D更好 ... 框框好正

第2 DESIGN超正 .. BAN好型呀

2006-12-23 06:37 PM (^-^#)昔”