I-See 論壇 » 頭像評評站 » homeworkday

2006-12-18 05:02 PM RAIKE
homeworkday

很多功課

弄 bg ban 真的要用很多時間

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2006-12-18 09:03 PM 編輯 [/i]]

2006-12-18 05:07 PM ★癲小敏﹏
OK wor...幾靚呀
第一個Ban好夢幻呢∼美化美得幾好
第二個Ban好過第三個...框既色吾錯
十卜

2006-12-18 05:43 PM hirochan
BG BAN 好美,,有評過,,,
J.J.E既,,DES很好呢,,,,個人鐘意冇BG哥款...整體好正,,SUP//

2006-12-18 05:51 PM 灰;
第1個bg D色幾正..系KONNO既頭頂有D怪..美化得幾好...字型唔太襯..
第2同第3個設計得唔錯的..
第2個個底唔太MATCH
第3就右下角D字唔太襯

2006-12-18 05:54 PM wei.
NO 1 的唔錯呀,,FEEL 幾正!
NO 2 AND 3 整體都唔錯,,
我覺得用綠色唔太襯"但  FEEL 都好好呀!

2006-12-18 06:27 PM iamBONNIE
bg ban 評左
jje ban .. 第二個比較好
初初睇唔慣第一個-.-
des 非常好

你比我個條謎語我仲未諗到 = =

2006-12-18 06:29 PM RAIKE
先謝謝大家

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2006-12-18 06:27 PM 發表
bg ban 評左
jje ban .. 第二個比較好
初初睇唔慣第一個-.-
des 非常好

你比我個條謎語我仲未諗到 = = [/quote]
謎底 ::
stupid   蠢
stupid   蠢
want to欲
move   動

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2006-12-18 07:00 PM 編輯 [/i]]

2006-12-18 06:40 PM F!esTa:P
o!

the bg is fantastic and wonderful~

the des is very match!

2006-12-18 08:04 PM 蒙妮卡x]`
第 1 個不錯 : ]

第 2 & 3 超正 *V* 好喜歡這款的,, 第 2 個比第 3 個好 : )

sup!

2006-12-18 09:28 PM AR琪
bg ban係第到評左 cut,美化都唔錯

我覺得第2同第3個都唔錯
我覺得2邊果2條綠色的唔係好襯色 其他幾好
support  : ]

2006-12-19 07:00 PM RAIKE
再謝謝大家

[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2006-12-18 09:28 PM 發表
bg ban係第到評左 cut,美化都唔錯

我覺得第2同第3個都唔錯
[color=Red]我覺得2邊果2條綠色的唔係好襯色[/color] 其他幾好
support  : ] [/quote]
... 是 1 的邊吧 x]
不太懂後第2句

2006-12-19 07:05 PM Kathy..
KONNO的美化不錯很襯BG~

JJE的DES很好
條邊最深色果個最好~
SUP

2006-12-19 07:06 PM manki..
kon 的 做法是最原始的做法, 也很讚的,,很久沒見單bg 跟圖的ban 了,..

另的ban 的 做法很好, ds 有水準唷,

如果細格的 邊是再深色少少應該美觀更好

ps, 敢問草書字型是....?!

[[i] 本帖最後由 牙琪'' 於 2006-12-19 07:09 PM 編輯 [/i]]

2006-12-19 10:21 PM 冷面笑像
當然啦...平時我整體起碼用一小時

1 bg is good
  美白真是good
那影子都好
2.我覺得那design真是好
mix得ok
3  白邊不太好
4雖然邊是較淺色
但都不錯///

support

2006-12-19 10:24 PM RAIKE
謝謝 = ]

[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2006-12-19 07:06 PM 發表
kon 的 做法是最原始的做法, 也很讚的,,很久沒見單bg 跟圖的ban 了,..

另的ban 的 做法很好, ds 有水準唷,

如果細格的 邊是再深色少少應該美觀更好

ps, 敢問草書字型是....?! [/quote]
KONNO BAN 的 !?
Renaissance + Century Gothic

JJE 的 ..
下面的字是 violation { raike loves ... 那一句 }
而大大的 JJE .. 是我從日雜中 CUT 出來 .. 所以我也不知道

{ 其實MANKI 想問的 " 草書 " .. 因為我也不肯定要答哪個 .. 答哂先算 }

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2006-12-19 10:26 PM 編輯 [/i]]

2006-12-19 11:44 PM manki..
是男BAN 的 草英.即你口中的VIOLATION ,我找到了..謝呢=V="

頁: [1]
查看完整版本: homeworkday