I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 最新消息(長毛) 梁國雄 議員肯協助我地^^

2006-12-12 05:13 PM sting
最新消息(長毛) 梁國雄 議員肯協助我地^^

我岩岩call 左梁國雄 議員...
約左佢助手於
本星期六,下午 8:00 .,地點中環
帶齊資料上警署佈案.,佢話新先科技是刑事案!

一定有得告:em49:

叫我約多d玩家一起上警署佈案,....

有心人仕,煩請報名..

2006-12-12 07:00 PM 東邪
GOOD^^ 掂呀汀

2006-12-12 07:02 PM 十大惡人
我一定到.....丙仁

2006-12-12 07:27 PM sting
OK 丙人,.

我東方,你太陽,.

東邪去嗎????

仲有樣野有dd用., 係大家開了d  Old 月費卡,交埋警方,.,有力d,

我得番6,7章:em16:

2006-12-12 07:38 PM 十大惡人
我想揾張新卡....
未入户口,
如果而家市面仲有卡買,
而不能享用過服務,
佢無公告,
又無安排回收,
己可能犯詐褊罪.....

2006-12-12 07:45 PM sting
丙人
我有一章40元, 未開有用嗎??

80元那些用飛龍 on-line 名.,未必有用@@

2006-12-12 07:48 PM 十大惡人
掂呀.....猛丁哥...

2006-12-13 12:46 AM sting
做番d正經野巧q過 la .. 我頂.:em49:

2006-12-13 01:05 AM 喪奀
屎汀,搵10個馬場十大卡主/馬主/會長一齊去先夠聲勢.

2006-12-13 01:07 AM sting
古兄.,
丙人同我一定去,仲有3個位.古兄.刀去la ..Please:em49:

2006-12-13 01:09 AM 喪奀
我都想去,,最衰要返工.

2006-12-13 02:03 AM sting
:em49:做番d正經野巧q過 la .. 我頂.

2006-12-13 02:30 AM ppp_aa
你地有得陪,咁我地果D呢~~=.="""

2006-12-13 02:37 AM 白正
我星期6唔得閒..sorry

2006-12-13 02:44 AM sting
班少.,係全日5得聞定點???????????
可改早d ,丙人放假,我又得閒.............

覩仔束邪兄有胸嗎????????

2006-12-13 02:46 AM 白正
8點我要開會...

2006-12-13 03:00 AM sting
To 班少,可改早d , 我 call佢改 Time .

我同佢地好多有心玩家,刀要返工先算星期六,5係明日刀得.,

係 d人想 攪 馬場結業d BBQ 有 20幾人刀5 能去...

真係好好笑.,到現在你地明5明那些,d セ真小人,偽君子.,.

這些 BBq去 Q左 節福....,'比番 1000元我刀一定5 能去...

D 人坩.........又5團結.. 20 人BBQ為慶祝馬場執笠 攪BBQ ~~~~~~~~~~~~~~~ .:em49:

2006-12-13 01:52 PM 牙包~
如果唔夠人的話..可以嗌埋我@__@"
不過你地應該唔知我係邊個XDDDD

頁: [1]