I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 呀飲^^我知你要忙到過左聖誕先得閒我攪住先再聯絡.

2006-12-12 12:13 AM 東邪
呀飲^^我知你要忙到過左聖誕先得閒我攪住先再聯絡.

飲o係返e到或icq聯絡^^

2006-12-12 12:20 AM sting
東邪兄^^

叫埋飲生,出來這板玩, IセCQ....

多d人發言, 比傳媒,知我地好多玩家ma^^:em49:

2006-12-13 01:47 AM 東邪
見呀飲o係到推推先^^

2006-12-13 01:49 AM 飲恨
唔怪得搵唔到個post覆啦,俾你頂左上黎....

2006-12-13 01:50 AM sting
To  飲生^^ 團結,. BBQ 去5去刀把,.kaka
男人要做大事^^:em49:星期六等你:em49:

2006-12-13 01:52 AM 飲恨
我要忙到過左聖誕先得閒......

2006-12-13 01:52 AM 東邪
[quote]原帖由 [i]飲恨[/i] 於 2006-12-13 01:49 AM 發表
唔怪得搵唔到個post覆啦,俾你頂左上黎.... [/quote]

ka..ka..sorry^^

2006-12-13 01:54 AM sting
飲生,東邪,..No Say Sorry ...

返工重要d^^:em21:

2006-12-13 02:07 AM sting
飲生.,發下言la...
我從未见過你真身,連在 Game上刀係:em16:

2006-12-13 02:10 AM 飲恨
5年前我都係好少見人...慣左圍內玩就算,4,5年前十大會之首,我只負責管理,路面招人既野我唔做架,另有人負責~ kaka

2006-12-13 02:13 AM 飲恨
有緣先見到我架,上兩星期得返1 個server,我配馬果陣就見到8哥同星願,仲傾左成晚..

2006-12-13 02:14 AM 飲恨
閃~預祝追討成功!

2006-12-13 02:16 AM sting
To: 飲生

你過人刀巧巧.,我記得,4,5個月前大家星期四 谷500分 1cup.

、那 時 你放我,大家刀490分左右.,1人布1程 kaka:em49:

2006-12-13 02:19 AM sting
To  PT ..發下言la.. ..見到你on., 帮手(能能)........

頁: [1]