I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 第99屆中馬神直播

2006-12-10 08:50 PM 奀妹
第99屆中馬神直播

一起步惡3爺放頭
第2位惡4姑
第3位惡9哥
入到值路名次不變

過終點  第一名惡3爺  第二名惡4姑 第三名惡9哥     

3隻馬主都係 (馬神丙)  會所(十大惡人)kaaaaaaaaa

2006-12-10 09:25 PM 自動奔放
哈哈... 奀轉左行...  講馬.. 5配馬...
            搶 董 古..飯碗 =.=""

2006-12-10 09:41 PM 奀妹
hahaha 丙恨左巧耐

送埋1級旗  馬神盃比你kaaaaa

2006-12-10 09:49 PM ppp_aa
执左仲好啦~~~马场边仲有得玩咖,学我走吧了.你睇下人D奀妹.奖杯都多过你D马.KAKAKA

2006-12-10 10:15 PM sting
有毛人色做合成相:em23:

幫丙人改埋這幅相.,
14 隻 刀 馬主,十大惡人,十大惡淫, 十大仁惡,十大惡女,十惡丙人

馬名 ,惡老婆,惡姑姑, 惡女人,惡三哥,惡爸爸,惡妹,惡菲容.
惡中神丙.,,惡中神,惡龜, 惡毛筆,惡處女, 惡奶奶,.
最後一隻叫 (馬神丙人)

布14隻,.今次一定win la  丙C兄..kaka

thank 有心人仕,

2006-12-10 11:05 PM 十大惡人
唉....
無馬場玩真係悶到喊!!
日日一路配馬一路睇波的開心日子無晒,
駛左錢唔係問題,
成担心血,無哂.....
馬神都未贏過一屆....鳴鳴鳴
好榮幸有奀妹做對手...kaka
無强手點會好玩,
無你我玩唔到咁耐,
我唔係跑贏隻鳥龜會開心的人,
見到啲昔日馬友,
因𤔡及早抽身,
今日沾沾自喜可能有小小傷感,
請唔好再系傷口灑盥....
最多我讚你好醒目,
有快感未??kakakaka

經過星期日後,
馬場執笠己成定局,
多謝我親愛的300磅奀妹...kaka及古,及各位老友...不能盡綠....扶我一把,

係時侯約番一班馬友出黎道下別啦...
有無人肯攪下??
邊個響應下??

老古..kitty...汀汀..bj...等等..出聲啦...^^

2006-12-10 11:07 PM 馬主之家會長
奀妹有300磅ga=.="??

2006-12-10 11:08 PM 喪奀
係咪要攪個:馬場飯局,kakakaka

2006-12-10 11:10 PM 大Dee哥
馬神頂好野!我支持你!

2006-12-10 11:12 PM 白正
食飯囉...eee

2006-12-10 11:30 PM sting
T0 :GM

我地d馬場玩家幾(頭入)

連今次中馬神,刀幻想到,一定係丙人 Win ...

GM 你 有毛良心...........咁羊一走了知.....

你5做野...我明日就同你玩^^ GM...........

小心丫你...........你千奇5好在香港........5係一定比人拉 kaka

除非你很開番 Sever 比我地玩.,我地d玩家就不用你賠償.

2006-12-10 11:35 PM 十大惡人
奀最近失落暴食,
過左320磅咯....kaka

2006-12-10 11:42 PM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2006-12-10 11:35 PM 發表
奀最近失落暴食,
過左320磅咯....kaka [/quote]
可能超過350..無馬玩kaka

2006-12-10 11:45 PM 十大惡人
無黎勢藝.....
要揾番隻on line game 頂下引...
各位馬友有乜好介紹??

頁: [1]
查看完整版本: 第99屆中馬神直播