I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 馬場大亭玩家應理行公民責任,1人1電消費者投馬場大亭一票852) 2929 2222

2006-12-10 09:11 AM 喪奀
馬場大亭玩家應理行公民責任,1人1電消費者投馬場大亭一票852) 2929 2222

馬場大亭玩家應理行公民責任,1人1電消費者投馬場大亭一票...(852) 2929 2222
受到唔公平對代唔好再啞忍,,我地唔可以俾不法無良商人一走了知,要挻挻身而出
相信大家都想知道馬場最終下場結果,唔好再等,打一個電話就幫到一個馬場玩家.
咁有意義既事,做左很定生仔有何b仔,生女有鮑魚刷,人生最後兩年都唔駛因住過.

2006-12-10 11:16 AM 白正
我一定支持e次行動.打電話啦馬場f屎唔好怕羞呀!哈哈

2006-12-11 12:22 AM sting
我明日第一行動是打電話^^ GM 小心.

第2步.............5話你gi  kaka^^

2006-12-11 12:24 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-12-10 09:11 AM 發表
馬場大亭玩家應理行公民責任,1人1電消費者投馬場大亭一票...(852) 2929 2222
受到唔公平對代唔好再啞忍,,我地唔可以俾不法無良商人一走了知,要挻挻身而出
相信大家都想知道馬場最終下場結果,唔好再等,打一個電 ... [/quote]
咁你仲唔打....................................

2006-12-11 03:15 PM sting
古兄...
我打左電話比消費者會,,等左半小時刀入5到:em141:

2006-12-11 03:32 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]sting[/i] 於 2006-12-11 03:15 PM 發表
古兄...
我打左電話比消費者會,,等左半小時刀入5到:em141: [/quote]
超難打  打緊都留言:em25::em25:

2006-12-11 08:36 PM 白正
要等好耐好耐先有人接聽...哈哈

頁: [1]