I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 昨日d 西人上5到直通車返大六叫雞,刀上頭條

2006-12-10 01:44 AM sting
昨日d 西人上5到直通車返大六叫雞,刀上頭條

我地d馬場玩家.,
揚汀我算少.,今年用q左3000元以上.,
每月 加多 2 件條 40 元 月卡配金,血,馬..

早排返工,,,放工返刀home 8:00-9:00 飯刀5食住.,
第一時間配馬,配5切又d5岩日子...

我各得馬場玩家,.好可蓮,,,,,,,5止我1個
我每日配馬,至少刀用上一少時以上,...
用上一年時間和金$...、和心血.,先叫做有dd成績.
今次短馬紳,.我跑第尾.,.但我是用我左自乙心血.同時間配先中.
好多射 C 兄 蠍.,比隻公我,.....Thank^^
但 GM 见小人玩,就down左馬場算..........
而我地d馬場玩家,就..........忍........
我覺得這世界好唔公平.,...一d 小理會d人佈道.,而我地d好可(蓮),d玩家
5值得係公開佈。,,,,,,,,,,.我真心好想馬場.玩下去.
5 係 冇人肯接.,白生,同爆兄話明肯真$接,希望比我地玩下去.又5使用好多$..........點解 GM 一個錯誤的决定.,而影向左咁多人的一生??

貼幅相先^^,.我同傻C兄蠍.的合照.冇人有^^ 亦=告別馬揚的照片@@

2006-12-10 02:43 AM sting
H ah a

毛人回^^ ...星期一.,我楊汀行出第一步''^^.,但我5么布住................

:em21:.,

咁多人憎q我^^.........最後你地人先明那d人是真君子.,乜小人ka ka

2006-12-10 08:34 AM BlackJ
[quote]原帖由 [i]sting[/i] 於 2006-12-10 02:43 AM 發表
H ah a
毛人回^^ ...星期一.,我楊汀行出第一步''^^.,但我5么布住................
:em21:.,
咁多人憎q我^^.........最後你地人先明那d人是真君子.,乜小人ka ka [/quote]

CC 呢相 kaka

[[i] 本帖最後由 BlackJ 於 2006-12-10 08:51 AM 編輯 [/i]]

2006-12-10 11:41 AM 馬主之家會長
好掛住同寶少玩單雙5-7-9=.=" 好掛住同聖蠍玩eamil=.="

2006-12-10 01:17 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]馬主之家會長[/i] 於 2006-12-10 11:41 AM 發表
好掛住同寶少玩單雙5-7-9=.=" 好掛住同聖蠍玩eamil=.=" [/quote]
fra d馬冇人喟就餓死kaka

2006-12-10 03:48 PM composition
回復 #3 BlackJ 的帖子

張相有我係到 ~哈哈   我係異人呀

2006-12-10 04:00 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-12-10 08:34 AM 發表

CC 呢相 kaka [/quote]
估下有幾人..估中有獎hahaaaaa

2006-12-10 08:21 PM zaqw
希望早啲開番啦,我啲馬就快死啦!!!!!!!!

2006-12-10 08:31 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]zaqw[/i] 於 2006-12-10 08:21 PM 發表
希望早啲開番啦,我啲馬就快死啦!!!!!!!! [/quote]
開過馬場大亨2.....所有玩家重新黎過

2006-12-10 09:22 PM 自動奔放
開過馬場大亨2.....所有玩家重新黎過

8記好似有的信心...到你領悟到配馬心得.. 就係馬場執既時候..kaaaa . <純粹講笑  @@@

2006-12-10 10:30 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]自動奔放[/i] 於 2006-12-10 09:22 PM 發表
8記好似有的信心...到你領悟到配馬心得.. 就係馬場執既時候..kaaaa . <純粹講笑  @@@ [/quote]
係丫..惨惨惨=.=""

2006-12-10 10:52 PM 喪奀
不在乎馬場執凹,尋經擁有咪得囉,kakaka

頁: [1]