I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 假設馬場執左..

2006-12-9 06:15 PM 馬主之家會長
假設馬場執左..

我係e個板要thx好多朋友(有d仲有玩有d無玩^^):偉公公.晉仔.GIGI.GAMES.
CAT.爆.Noah.伯爵.好好.寶.星仔.PT.MANDY.飲恨.聖蠍.奀妹.KITTY.屎汀.古高.斑王.
四哥.BJ.jeffery.NO;03.san123.松.白堡.leewai.太公.浩.8哥等等....^^

2006-12-9 06:33 PM PT.CHENG
wowowo

wowowo死仔比你數下數下原來有咁多人玩架....你覺得係咪應該作番首歌黎紀念下呢 ^^ 等大家都記得有你呢個奇才^^

2006-12-9 06:35 PM 馬主之家會長
仲有...丙仁.五哥.SUMSUM.占.峻仔.COLA.洛神.一班5-7-9朋友等等...

2006-12-9 06:40 PM PT.CHENG
嗚嗚嗚

嗚嗚嗚嗚.....好感人呀=.=再講我會喊.........

2006-12-9 09:00 PM 國強
假設馬場執左!我會用多好多好多錢!!!因無得出馬就唯有出街!

2006-12-9 09:05 PM sting
HI 國强^^

我刀係.,用多巧多$^^ ,我個個星期日,5出街,刀為左布馬王.,

5係我刀費事留在家:em49:

2006-12-9 09:32 PM 白正
我地冇玩馬場幾多日??....有冇人話比我知??.....我地係咪應該有d行動呢??   eee

2006-12-9 09:41 PM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]sting[/i] 於 2006-12-9 09:05 PM 發表
HI 國强^^

我刀係.,用多巧多$^^ ,我個個星期日,5出街,刀為左布馬王.,

5係我刀費事留在家:em49: [/quote]
d/l摔角see law^^ see DX^^""

2006-12-9 09:42 PM sting
班少^^

其寅我刀想左幾天....
我有好多方法攪惦 GM...
1 ,布警,消偉會,平果日布,東瓜日布,,太長日布,去立法會,靜坐,上電台,
上TVB,,or 我查佢電話,商業登記容乜易...

但我真係好愛馬場大享.,這 Game,同坩多好友.,

記言(白生)肯收媾 馬場大享 ,.大家刀想玩下去這Game
..,最重要 GM 肯回.....但...........GM 真係5知死左..定.......

2006-12-9 09:49 PM 白正
想拎番個公道的馬場f屎...請出字支持.............eee

2006-12-9 09:51 PM sting
Fra  

早排係咁谷馬, 我 Download 左 d 摔角..
1個月未看...
Fra 你冇 C TNA^^???

Sting =魔蠍史汀..、出返仲win 左條JJ 條帶.,

Sting佢好有性格^^..死刀5肯過WWE:em49:

2006-12-9 09:53 PM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]sting[/i] 於 2006-12-9 09:51 PM 發表
Fra  

早排係咁谷馬, 我 Download 左 d 摔角..
1個月未看...
Fra 你冇 C TNA^^???

Sting =魔蠍史汀..、出返仲win 左條JJ 條帶.,

Sting佢好有性格^^..死刀5肯過WWE:em49: [/quote]
kurt angle過去tna=.=""

2006-12-9 09:56 PM sting
Fra 係丫

但kurt angle,.一去到比人打到嘔左血.....巧惨...
Sting 為左球kurt angle 仲惨, 比人倒吊起來打><

2006-12-9 10:01 PM 馬主之家會長
TNA 好似好小古仔甘...無RAW/SD甘 有古仔  好似kane/UT 組番打MVP同kenxxx^^""

2006-12-9 10:06 PM sting
Fra ...

坩我buy完波.,

一陣立刻 see 摔角先 ECW TNA WWE(DX) ,Smackdown:em49:

2006-12-9 10:12 PM 馬主之家會長
88  ARE YOU READY^^""

頁: [1]
查看完整版本: 假設馬場執左..