I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 其實我最想o既唔係訓醒幾教後馬場開返因為.....最想係....

2006-12-9 06:00 AM 東邪
其實我最想o既唔係訓醒幾教後馬場開返因為.....最想係....

其實我最想o既唔係訓醒幾教後馬場開返
[b]因為唔知佢幾時又死,咁玩黎做咩?配左唔知有冇得谷,谷左唔知有冇得報,報左唔知有冇得跑,跑完win左d白金唔知有冇命使=.="[/b]

最想係新先如果真係唔想繼續的話希望可以在此同我們聯絡
[b]無雖同我們交代原因,因為生意唔好執粒大家都明,大家都唔想[/b]
[b]只係想同我們聯絡,交出數據(最好有少少技術支援)等我地可以搵有心人繼續管理"免費"開放俾玩家[/b]

以我估計如果要繼續落去,每月開支唔會好大.
1.1部低級的伺服,可能幾千都得(如果新先可以提供部機更好),(唔知有冇免費網上伺服)
2.1條可以一百幾十人上下載的商業寬頻(唔貴)開1個伺服hk1
3.電費
4.找1個公開,公平,公正的玩家放伺服
5.找幾個玩家一起管理
又以我估計馬場可以做到的玩家"目標人物"有
1.白龍堡(唔使點做又有咁多卡咁多馬具多數係用真$買,有d米ka..ka..)
2.爆漿藍(佢同白龍差唔多啦,又玩左5年有心既)
3.bj (傳聞有d米ka...ka..真係傳聞o傘唔好插我ka..ka..)
管理及電腦技術方面都有人選,不過唔講喇ka...ka..
[b]開始的時候可以免費開放俾玩家(收返黎d月費都未夠揾人印月費卡同搵人去sell去送貨去收數同成立公司),管理好後大家可以再慢慢傾[/b]
其實我都想接手架我都諗左好耐,不過冇$ ka..ka...^^我只係想馬場可以繼續落去.

p.s以上全部都係個人意見及"估計"唔o岩唔好插我ka..ka..^^大家傾o下.

2006-12-9 06:14 AM 東邪
可以救返唔少馬場雙失中年架^^
另外好似呀奀果d過多排冇得跑會心跳手振流鼻水過兩年就唔得架喇,
當做o下善事啦新先.

2006-12-9 08:02 AM 東邪
除左呀奀果d仲有呀

如果爆漿同古高冇得玩下半世可能要過鐵窗生涯,爆漿佢冇得o係馬場賭分分鐘出去開外圍最後咪又等拉又要坐監又冇左nn.古高唔使講挖gm祖宗山墳刑事又要坐.

如果八哥冇得玩起碼頭暈頭痛幾年唔知醫唔醫到斷尾,佢玩馬場都係想個頭有4個字閃下閃下冇得閃你話會點.

如果白龍冇得o係馬場5萬卡買下馬分分鐘會揾5千萬去外國買隻真馬返黎,買到隻精英大師就話傘人生路不熟又3/9唔識7買隻廢馬返黎又冇數睇成日同人講話要買隻8y晚成勁返黎馬房都冇個收佢,佢要養隻馬一世咁又十幾年.錢事小名譽是大.

如果bj果d冇得玩一樣咁大穫,聽佢講話上馬場都係配下馬,馬都好少跑,每日唔配返一百幾十隻馬都唔開心,咁如果冇得玩去旺角做馬伕黎自己配都唔掂啦.

丙仁咪o係街拎住支毛筆o係d燈柱到寫我係惡人我係中馬神o羅冇人報我仲唔係中馬神.

仲有最主要馬場仲有好多人妖冇馬跑走晒出街香港就亂啦,約起冇出去運動咁多年排球又唔識打死啦.

2006-12-9 10:09 AM BlackJ
估唔到我都有份 kaka

2006-12-9 01:05 PM zaqw
講質素,呢個game都算係首選 ,講管理 ,呢個game就係第尾.
好似的香港高官一樣 ,避重就輕 ,唔使交代 ,過咗就掂 .

2006-12-9 02:19 PM Ray.
哈哈,,,笑死我了..佢地冇得玩己經好慘 唔好再咁話佢地吧..  (不過真係講得好好^^ 比五個叻你:em21:

2006-12-9 04:01 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]Ray.[/i] 於 2006-12-9 02:19 PM 發表
哈哈,,,笑死我了..佢地冇得玩己經好慘 唔好再咁話佢地吧..  (不過真係講得好好^^ 比五個叻你:em21: [/quote]

你係咪愛輪?:em26:

2006-12-9 06:54 PM 十大惡人
鳴...鳴...鳴..
比你講中...
我練緊字...hehehe

2006-12-9 09:08 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2006-12-9 06:54 PM 發表
鳴...鳴...鳴..
比你講中...
我練緊字...hehehe [/quote]

:em16::em16:

2006-12-9 09:14 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]東邪[/i] 於 2006-12-9 06:14 AM 發表
可以救返唔少馬場雙失中年架^^
另外好似呀奀果d過多排冇得跑會心跳手振流鼻水過兩年就唔得架喇,
當做o下善事啦新先. [/quote]

我而家流緊鼻血添kaaaaa

2006-12-9 10:00 PM 東邪
有冇人支持有就大家傾下
搵人e-mail新先  [email][email protected][/email]
[b]同佢講只係要返d數據date.[/b]

新先科技股份有限公司
地址:旺角旺角道2A號,琪恆中心16樓,1603室. (唔知仲有冇租用)
電話:23800399  FAX:27898919 (唔知仲有冇用)
商業登記去灣仔稅務大樓有電腦俾人茶一按就有晒資料.

2006-12-9 10:03 PM 喪奀
我已經買左鋤頭,準備起程去掘佢早墳..可能掘到d,陪葬品,,馬場大亨月咭,到時分晒俾您地,kakaka

2006-12-9 10:07 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-12-9 10:03 PM 發表
我已經買左鋤頭,準備起程去掘佢早墳..可能掘到d,陪葬品,,馬場大亨月咭,到時分晒俾您地,kakaka [/quote]

唔好呀古掘佢早墳要坐監架:em41:,不如去鵝頸橋打小人唔駛坐

2006-12-9 10:17 PM 喪奀
漏夜過去南洋,落佢老味降頭,有咩提議,落佢咩降好???

2006-12-9 10:22 PM 白正
個地址電話應該冇用lu,...要問下有豬m電話d人....

2006-12-9 10:31 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-12-9 10:17 PM 發表
漏夜過去南洋,落佢老味降頭,有咩提議,落佢咩降好??? [/quote]

落飛機降,等佢打飛機而死:em32:

2006-12-9 10:34 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]白正[/i] 於 2006-12-9 10:22 PM 發表
個地址電話應該冇用lu,...要問下有豬m電話d人.... [/quote]

去相熟賣月費卡D店舖問下咪有,不過佢如果係執就咩電話都冇用多數停晒.

2006-12-9 10:35 PM 喪奀
屎汀,咪有gm個手電囉,,,叫屎汀公布電話號碼出黎,就算關左機都唔怕,
重案組一定跟到條線登記機主,kakaka 屎汀要踏出一步就可成功.

2006-12-9 11:31 PM sting
東邪兄:

你d意見幾好^^ Thank
其實我最想o既唔係訓醒幾教後馬場開返
因為唔知佢幾時又死,咁玩黎做咩?配左唔知有冇得谷,谷左唔知有冇得報,報左唔知有冇得跑,跑完win左d白金唔知有冇命使=.="

最想係新先如果真係唔想繼續的話希望可以在此同我們聯絡
無雖同我們交代原因,因為生意唔好執粒大家都明,大家都唔想
只係想同我們聯絡,交出數據(最好有少少技術支援)等我地可以搵有心人繼續管理"免費"開放俾玩家

以我估計如果要繼續落去,每月開支唔會好大.
1.1部低級的伺服,可能幾千都得(如果新先可以提供部機更好),(唔知有冇免費網上伺服)
2.1條可以一百幾十人上下載的商業寬頻(唔貴)開1個伺服hk1
3.電費
4.找1個公開,公平,公正的玩家放伺服
5.找幾個玩家一起管理
又以我估計馬場可以做到的玩家"目標人物"有
1.白龍堡(唔使點做又有咁多卡咁多馬具多數係用真$買,有d米ka..ka..)
2.爆漿藍(佢同白龍差唔多啦,又玩左5年有心既)
3.bj (傳聞有d米ka...ka..真係傳聞o傘唔好插我ka..ka..)
管理及電腦技術方面都有人選,不過唔講喇ka...ka..
開始的時候可以免費開放俾玩家(收返黎d月費都未夠揾人印月費卡同搵人去sell去送貨去收數同成立公司),管理好後大家可以再慢慢傾
其實我都想接手架我都諗左好耐,不過冇$ ka..ka...^^我只係想馬場可以繼續落去.

p.s以上全部都係個人意見及"估計"唔o岩唔好插我ka..ka..^^大家傾o下.

2006-12-9 11:33 PM sting
東邪兄:

你d意見幾好^^ Thank

但死人GM 5知真盲定假C???

セ刀看5到...........

頁: [1] 2