I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 大家明唔明白馬場點解在12月7日am12:00關閉入黎睇睇.

2006-12-9 03:48 AM 東邪
大家明唔明白馬場點解在12月7日am12:00關閉入黎睇睇.

以我記得馬場正式伺服(唔係試玩)開放應該係2001年12月7日星期5
我就係由果日開始玩我第1隻Online
期中有2年冇玩係因為當時操馬實在太耐,由1隻新馬操到爆都要幾個字.
之後知道按1個制操到馬就玩返,岩岩玩返1年,雖然冇玩咁耐好難追d勁人

例如:
短程最勁既 靚斑斑(白正),星願,爆,白龍堡(cicky82089 ),汀...
長馬就有張自動輪椅,飲,bj,白龍堡(cicky82089 ),爆,馬力,星願.....
中馬唔使講全馬場最勁果個...奀(東方"不大"),丙仁,白龍堡(cicky82089 )...
另外唔玩退左落黎既(武神/恩恩)3程都好勁,奀同汀汀就3程都上緊.

但我都好有信心追到,係時間問題...馬場玩多20年唔執就掂ka..ka..^.^

新先真係好有心思5周年玩執粒,生2001年12月7日終2006年12月7日0:00

2006-12-9 03:52 AM 東邪
唔記得講,勁人排名不分先後ka..ka...
唔係得罪人唔好,漏左你個名都唔好插我>.<"

2006-12-9 04:47 AM cicky82089
[quote]原帖由 [i]東邪[/i] 於 2006-12-9 03:52 AM 發表
唔記得講,勁人排名不分先後ka..ka...
唔係得罪人唔好,漏左你個名都唔好插我>.<" [/quote]
真係咁好記性,不個大家又唔使咁灰心既,話唔定訓醒幾教之後個server又開番呢!:em17::em17:

2006-12-9 03:52 PM 東邪
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2006-12-9 04:47 AM 發表

真係咁好記性,不個大家又唔使咁灰心既,話唔定訓醒幾教之後個server又開番呢!:em17::em17: [/quote]

:em26:係咁上下啦我記得馬場開放伺服係12月頭又記得係星期5又記得大約5年:em26:

頁: [1]