2006-12-8 06:50 PM cicky82089
To 奀妹

真係好想問下妳D中馬.質、程點配(咁高)我4X160一早已有,但D質程配極都係百三,四到何解????
本來我一早就唔玩中馬,但自從N年前用左5萬咭收左你隻豹公,之後一直係咁配,配到e家既汗血,
都係同你相差卄度,追左咁耐真係追到氣都咳哂,不過追你都係講泥笑下啫,不個係配馬過程中真
係喜樂參半,個中所得到既樂趣真係難以用筆墨泥形容,呢個GAME都陪左我都幾個年頭,其實一早
都預左佢執埋,只不過係時間啫,連我去開買GAME咭果間舖頭個老細都問我,呢個GAME重多唔多人
玩架,你重買咁多咭,執左就冇得追喎,得我重吋佢〝你執佢都未執啦” 其實我心諗都差唔多.
1.呢個GAME真係小左D人氣 2.以前有風雲時都重多番小小人 3.就算加功能或死機都出番一兩句字
仔道歉下.4.個所謂GM一年都有兩.三次浦下頭直至近年,都差唔多失埋中咁,甚至連D Post都費事覆,
5.汗血初成型就咁快出金馬,並唔係為左配合,我本人覺得種種跡象顯示,今次都難途x數.....!
總之真係果句〝快樂時要快樂,等到落幕人盡了.........〞                    有緣再見:em37::em37:

2006-12-8 07:06 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2006-12-8 06:50 PM 發表
真係好想問下妳D中馬.質、程點配(咁高)我4X160一早已有,但D質程配極都係百三,四到何解????
本來我一早就唔玩中馬,但自從N年前用左5萬咭收左你隻豹公,之後一直係咁配,配到e家既汗血,
都係同你相差卄度,追左咁耐真 ... [/quote]

配馬係分2種馬配

1種配公值

1種配女數

1隻馬死配爛配  有心都冇哂精力啦kaaaaaaa

2006-12-8 07:20 PM 十大惡人
老白....
贏奀係系馬場其中一件最難的事,
講勤力都鬥唔過...
技巧又唔夠佢高,
我玩左甘耐,
佢幫我一把,
都未有耐追到,
唔好話過頭,
追近的都好難,
不過咁樣結束真有啲唔甘心...
我火滾咁無目的呆呆地等!!
係執通知聲我地.....
希望唔係執啦...
我家有機會加下油!!

頁: [1]
查看完整版本: To 奀妹