I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 唔知你地入左幾張月費呢?

2006-12-8 02:51 PM 8boy
唔知你地入左幾張月費呢?

唔知邊過入得多?
我入左2張^^

2006-12-8 06:40 PM 十大惡人
四張......領左野......

2006-12-8 06:51 PM 喪奀
入左,咪叫好囉 ,話晒入過,,難為,有d,仲未入.渣住張月咭,一路睇,一路落淚,呢次真係一公升眼淚,kakakaka

2006-12-8 07:08 PM 十大惡人
頂佢....老古你都W過馬神丫
我三甲都未試過....
嗚嗚嗚

2006-12-8 07:51 PM 喪奀
轉玩短,咪可做馬神囉,kaak,玩中注定冇好下場,kka

2006-12-8 10:22 PM 白正
古..你當我死左呀..哈哈

2006-12-8 10:23 PM 白正
專玩長唔得咩??..e+d金女咁勁...eee

2006-12-8 10:26 PM 喪奀
斑,,你唔知咩,,kaka,,長/中馬.都冇得玩,,淨番短馬跑,,唔玩短=執.

2006-12-8 10:27 PM sting
Kaka 比我估到(白正) 係誰^^

那夜的和事老^^:em23:

2006-12-8 10:29 PM 白正
仁哥仔..努力會有好報...哈哈..右油!加油![i]Sample Text[/i]

2006-12-8 10:35 PM 白正
汀汀..上次你古係..姓白wo...哈哈....長短都好玩..係中有個好惡ge姐姐係到...哈哈

2006-12-8 10:43 PM sting
班少,.出左金馬後, 長馬就d值可以追近巧多...
但最重要有恆心,同有好長馬公,同有勁金馬,,追到5奇^^:em23:

但我應承左, 奀,同Kitty. 中,長馬,.我5追,.

我中,長馬,配來玩下,馬王,打比算:em23:

2006-12-8 10:49 PM 喪奀
應承左=口講無憑,要斬雞頭滴血先當真.

2006-12-8 10:51 PM ppp_aa
短马都没得玩,D虾国帝国D马马好Q劲,成日包晒前三,都系玩长好,+下出左金马近左好多,都系长马着数D

2006-12-8 11:12 PM 白正
汀汀..你做左太監..果兩個姐姐會放心d...哈哈..(講笑中)

2006-12-8 11:23 PM sting
我楊汀... 一諾千金.,

兩位 C父, 好早期比d馬我谷好多刀是好勁d馬公.,我5會用來配..

做人一定要做君子.我同蠍C兄,刀最憎反骨仔,做人要正氣^^

,5係佢地刀5咁放心比馬我谷la^^

2006-12-8 11:26 PM 白正
汀汀..你誚好岩..不過我d意思唔係咁?..eee..你做左太監玩都開心d..佢地唔洗驚你枝...大跑...哈哈

2006-12-8 11:27 PM 白正
sorry   打錯字...你講得好岩

2006-12-8 11:29 PM sting
班少 ,.^^  

好丫,..我要做( 韋小汀) kaka ,'

9條女,.任我上:em49:

2006-12-8 11:31 PM 喪奀
狗條女,任你上..你過晒癮喇...kaka

頁: [1] 2