I-See 論壇 » 頭像評評站 » 浮遊 玉木 hiroshi =

2006-12-7 08:09 PM 牙盈''
浮遊 玉木 hiroshi =

先多謝各位支持我的拍 =]
有 D 拍品真係唔值咁多錢 =0=
但你地都叫都好高 XD       多謝!

美化 x kyoko
請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

送人的 ..     見到相靚整 =3=

超怪 =3=
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

這個 mix 得超怪 =0=
而且人有 d tt 忘了擦 ..

謝評 :)

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2006-12-7 09:14 PM 編輯 [/i]]

2006-12-7 08:20 PM F!esTa:P
好令呀~

個may化~

都ok難的~

很好~

第2個是yui ban!
我一定要拍呢~

2006-12-7 08:28 PM RAIKE
很好
特別美化

第 2 個 yui ban 是送閃的吧
nono 的美化可以突出一點
=]

2006-12-7 08:37 PM AR琪
所有的美化都好靚 色靚左好多
YUI的右邊的人放落左少少
NACCI的好美 : ]

2006-12-7 09:22 PM iamBONNIE
美化好正
色好靚 .. 好滑
yui ban .. 中間有個人頭有少少怪 ;P
nono 的好美 *v*

2006-12-7 09:32 PM DOUPU
美化不錯

mix一般

幾好的

2006-12-7 10:13 PM Kathy..
kyoko的美化很好很白* v *
nacci的ban很好
yui的feel很正
mix幾好..
nono的美化超正..很喜歡這個美化
3個ban美化都超好
support

2006-12-7 10:16 PM
kyoko的..
美化得不錯
但光左小小

nacci ban..
銳太多了  唔match feel
左二的nacci左邊的eye有條直線

yui ban..
mix得不錯
是圖質不好ba..美化mama..
feel不錯

nono ban..
圖好正呢   feel不錯
字那裡空左小小

2006-12-7 10:58 PM 牙帽''
NONO的好令囉. ..攪嘜野. ..你地個個整BANNER都噤令. ..
OMGGGGGGG的了. ..
NACCI的面面美化好似綠了一點. ..XD
SUPPORT

2006-12-8 12:17 AM 熊 
nacci 的 BAN 很 美 喲 >V< 感 覺 不 錯 且 簡 單 , 第 2 個 BAN 都 不 錯 >V< 色 很 好
所 有 美 化 都 很 棒 喲 ,, + 卜=)

2006-12-8 12:22 AM manki..
ying 的東西越泥越有feel..
尤其系  nono 的 張.. 很喜歡.. 上次那bid 的 w也激正..

ying 現在的感覺很上道呢~

公子 的 上色 美化 還 可以.. 但真的好像很 soft 的..太soft 了 ba?! ha..

2006-12-8 12:39 AM Laics
abe ban
色很美

nono ban
美化很好

2006-12-8 12:57 PM hirochan
KYOKO的美我好鐘意呢,,好柔,,,好白,,,
ABE的美化同MIX都好好,,,,
YUI的FEEL很正,,,不過至右邊哥度有D怪,,,
NONO的效果,,美化都很好,,,係字中間哥度空咗D,,十卜~!!!

2006-12-8 02:42 PM PUI.
美化個好好*
同原圖好大分別!
yui個mix ban mix得有d怪
nono ban  feel很好
support:)

頁: [1]
查看完整版本: 浮遊 玉木 hiroshi =